Ανδρέας Μικρούτσικος για Διονυσία Γεωργιάδου: «Έχω χάσει και εγώ σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία»
10:36 - 04/02/2022
Μια ημέρα μετά την κηδεία του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση, η σύντροφος του, Διονυσία Γεωργιάδου έκανε
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος για Διονυσία Γεωργιάδου: «Έχω χάσει και εγώ σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκίνησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω χάσει σύντροφό μου σε νεαρή ηλικία» (video)
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, με αφορμή τον θάνατο του Πάνου Νάτση.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑνδρέας Μικρούτσικος: Έχω χάσει σύντροφο σε νεαρή ηλικία, είσαι εκτός πραγματικότητας
Συγκίνησε η ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση μετά την κηδεία του. «Θα σ’ αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ» έγραφε και στάθηκε αφορμή για μία εξομολόγηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Χαρά στο κουράγιο της συντρόφου του. Μπράβο της γιατί αυτό το πράγμα μπορεί να σε πάρει και να έχουμε διπλό θάνατο επί της ουσίας. Μανάδες δεν έχουν συνέλθει στη ζωή τους, έχω θεία που έχασε την κόρη της και δεν συνήλθε παρά ήταν μια τρελή του φεγγαριού» τόνισε στη Super Κατερίνα. «Θέλω να σταθώ στη σύντροφο, επειδή έχω χάσει σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία, την Εύη. Είναι άνω ποταμών. Είσαι εκτός πραγματικότητας. Δεν συνειδητοποιεί ο εγκέφαλος όταν είναι έτσι απότομο» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Έχω χάσει και εγώ σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση, μετά την κηδεία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έχω χάσει σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία, είναι άνω ποταμών»
Με αφορμή τον θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.
Διαβάστε το στο thebest.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έχω χάσει σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία, είναι άνω ποταμών»
Με αφορμή τον θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στον […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω χάσει σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία, είναι άνω ποταμών» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έχω χάσει και εγώ σύντροφό μου σε νεαρή ηλικία» (Video)
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»
Διαβάστε το στο topontiki.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έχω χάσει σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία, είναι άνω ποταμών»
"Δεν συνειδητοποιεί ο εγκέφαλος όταν είναι έτσι απότομο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr