Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου για τον καρκίνο του πατέρα της: Νιώθω μίσος - Πήρες την μεγαλύτερη αγάπη μου

12:32 - 04/02/2022

"Παγκόσμια ημέρα κατά της αρρώστιας που πήρε τόσους αγαπημένους μας μακριά…- Ζεις μέσα στο παιδί που θα γεννήσω τον επόμενο μήνα"

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: Μίσος για τον καρκίνο «γιατί μου πήρε τη μεγαλύτερη αγάπη»

«Παγκόσμια ημέρα κατά της αρρώστιας που πήρε τόσους αγαπημένους μας μακριά…» γράφει η Εριέττα Κούρκουλου σε συγκινητική ανάρτησή της την οποια συνοδεύει με φωτογραφία από την παιδική ηλικία της μαζί με τον πατέρα της Νίκο Κούρκουλο. Και ενώ εκφράζει ξεκάθαρα το μίσος της για τον καρκίνο δίνει δύναμη σε όλους λέγοντας ότι «ο καρκίνος έχασε και θα χάνει πάντα την μάχη με την αγάπη».

Διαβάστε το στο

Εριέττα Κούρκουλου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για τον καρκίνο – «Μίσος γιατί μου πήρες την μεγαλύτερη αγάπη από κοντά μου»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία μαζί με τον αείμνηστο Νίκο Κούρκουλο. «Παγκόσμια ημέρα κατά της αρρώστιας που πήρε τόσους αγαπημένους μας μακριά… «Μίσος» είναι η λέξη που εκφράζει καλύτερα τα συναισθήματά μου γι’ αυτόν. Μίσος, γιατί πήρε την μεγαλύτερη αγάπη από κοντά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις