Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου 2022 – Αγία Αγάθη

12:56 - 04/02/2022

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΚΔ/ 34 – 37 – 34 αμήν λέγω υμίν, ου μή παρέλθη η γενεά αύτη έως άν πάντα ταύτα γένηται. 35 ο ουρανός καί η γή παρελεύσονται, οι δέ λόγοι μου ου μή παρέλθωσι. 36 Περί δέ τής ημέρας εκείνης καί ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι τών ουρανών, ει μή ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγέλιο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 – Αγία Αγάθη

Το Ευαγγέλιο του Σάββατου 5 Φεβρουαρίου 2022. Εορτή της Ορθοδοξίας: Η Αγία Αγάθη η Μάρτυς. Ο Όσιος Πολύευκτος ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως. Ο Όσιος Θεοδόσιος ο εν Σκοπέλω. Ο Άγιος Αντώνιος ο Αθηναίος και Νεομάρτυρας. Κατά Ματθαίο: Μάθημα από τη συκιά. Άγνωστη η ημέρα και η ώρα. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 – Αγία Αγάθη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 5 Φεβρουαρίου

Κριός Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και τα συναισθήματα είναι άμεσα και έντονα. Τα πράγματα φαίνονται πιο επείγοντα με αυτή διέλευση. Νωρίς σήμερα πρόσεξε για ανυπομονησία και αντιδραστικότητα. Ευτυχώς είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς αυτές τις τάσεις όσο προχωρά η μέρα. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεσαι σε ένα μακροπρόθεσμο κύκλο που είναι εξαιρετικός […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο