Εν ενεργεία αστυνομικός στην Θεσ/νικη: «Ανώτερος μου είπε πως αν συνεχίσουμε θα βρεθούμε στο Σουφλί»

14:44 - 04/02/2022

Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη ανώνυμα στο ράδιο Metropolis, στη Θεσσαλονίκη, ένας εν ενεργεία αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, ο οποίος αναφέρθηκε σε περιστατικά βίας που έχουν πέσει στην αντίληψη του, αλλά και στον τρόπο που λειτουργούσαν οι ομάδες σε ρόλο «συνεργού». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: «Είναι οι εντολές που δεχόμαστε από τους ανωτέρω, γιατί όταν σταματήσουν να εργάζονται στο σώμα, αναλαμβάνουν θέσεις στις ΠΑΕ και είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω και μου έχει τύχει πολλές φορές σαν περιστατικό. Μου είχε πει ένας ανώτερός μου ότι αν συνεχίσουμε, θα βρεθούμε και οι δύο στο Σουφλί. Μαζί με τα νερά, είχαμε βρει καπνογόνα αλλά και πιστόλια ευθείας βολής, ήμο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοβαρότατη καταγγελία ένστολου: «Ανώτερος μου είπε πως αν συνεχίσουμε, θα βρεθούμε στο Σουφλί – Απόστρατοι αστυνομικοί αναλαμβάνουν θέσεις στις ΠΑΕ»

Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη ανώνυμα στο ράδιο Metropolis, στη Θεσσαλονίκη, ένας εν ενεργεία αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, Το άρθρο Σοβαρότατη καταγγελία ένστολου: «Ανώτερος μου είπε πως αν συνεχίσουμε, θα βρεθούμε στο Σουφλί – Απόστρατοι αστυνομικοί αναλαμβάνουν θέσεις στις ΠΑΕ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Φοβερές καταγγελίες από αστυνομικό για την οπαδική βία: «Ανώτερος μου είπε πως αν συνεχίσουμε, θα βρεθούμε στο Σουφλί»

Καταγγελίες για περιστατικά που τα υποπτευόμασταν, αλλά δεν είχαμε αποδείξεις να τα στηρίξουμε έκανε ένα αστυνομικός σε ραδιοφωνικό σταθμό. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Θεσσαλονίκη: «Ανώτερος μου είπε πως αν συνεχίσουμε, θα βρεθούμε στο Σουφλί», λέει αστυνομικός

«Αν συνεχίσουμε, θα βρεθούμε και οι δύο στο Σουφλί». Είναι οι εντολές που δεχόμαστε από τους ανωτέρω, γιατί όταν σταματήσουν να εργάζονται στο σώμα, αναλαμβάνουν θέσεις στις ΠΑΕ». Αυτές, αλλά και άλλες ατάκες... φωτιά ακούστηκαν στον «αέρα» του ράδιο Metropolis, από έναν εν ενεργεία αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, ο οποίος αναφέρθηκε σε περιστατικά βίας που έχουν πέσει στην αντίληψή του, αλλά και στο ρόλο των ομάδων. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: «Είναι οι εντολές που δεχόμαστε από τους ανωτέρω, γιατί όταν σταματήσουν να εργάζονται στο σώμα, αναλαμβάνουν θέσεις στις ΠΑΕ και είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω και μου έχει τύχει πολλές φορές σαν περιστατικό. Μου είχε πει έ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις