Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έβγαλε όπλο μέσα στο μπαρ επειδή τσακωθήκαμε»
18:24 - 04/02/2022
Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για όλες
To άρθρο Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έβγαλε όπλο μέσα στο μπαρ επειδή τσακωθήκαμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Στάνκογλου: Μου έβγαλε όπλο σε μπαρ τη νύχτα επειδή τσακωθήκαμε
Όσα είπε ο Γιάννης Στάνκογλου. για την πιο δύσκολη στιγμή που έχησε ο ίδιος πριν πολλά χρόνια. Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με τη Νάνση Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για μία δυσάρεστη στιγμή που είχε νεότερος. «Μου έβγαλε όπλο σε μπαρ τη νύχτα επειδή τσακωθήκαμε. Κάποιος πήγε να πειράξει ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Στάνκογλου: Μου έβγαλε όπλο σε μπαρ τη νύχτα επειδή τσακωθήκαμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σοκάρει ο Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έβγαλε όπλο μέσα στο μπαρ επειδή τσακωθήκαμε»
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για όλες τις φορές που κινδύνευσε η ζωή του, κυρίως στα νεανικά του χρόνια...
Διαβάστε το στο ZouglaΣυγκλονίζει ο Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έχουν βγάλει όπλο μέσα σε μπαρ επειδή τσακωθήκαμε»
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Πάνου Νάτση
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει ο Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έχουν βγάλει όπλο μέσα σε μπαρ»
O Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε μια δύσκολη στιγμή που έζησε στο παρελθόν στην οποία κινδύνεψε η ζωή του.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣοκάρει ο Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έβγαλε όπλο μέσα στο μπαρ επειδή τσακωθήκαμε»
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για όλες τις φορές που κινδύνευσε η ζωή του, κυρίως στα νεανικά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣτάνκογλου: Μού έχουν βγάλει πιστόλι σε μπαρ, πάνω σε τσακωμό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο δημοφιλής ηθοποιός, μιλώντας για τους κινδύνους που έχει αντιμετωπίσει στα νεανικά του χρόνια, αποκάλυψε πως πάνω σε καβγά κάποιος τον είχε απειλήσει με όπλο. Όπως είπε ο Γιάννης Στάνκογλου: «Είδα άγρια πράγματα. Και όπλο μου έχουν βγάλει, σε μπαρ, νύχτα, επειδή τσακωθήκαμε. Έβγαινα και κάποιος πείραξε την κοπέλα ενός φίλου και τσακωθήκαμε και πήγε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοκάρει ο Γιάννης Στάνκογλου: "Μου έβγαλε όπλο μέσα στο μπαρ επειδή τσακωθήκαμε"
Είδα άγρια πράγματα και όπλο μου έχουν βγάλει σε μπαρ νύχτα, επειδή τσακωθήκαμε, είπε ο Γιάννης Στάνκογλου
Διαβάστε το στο thetoc.grΣυγκλονίζει ο Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έχουν βγάλει όπλο μέσα σε μπαρ επειδή τσακωθήκαμε»
Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου το απόγευμα της Παρασκευής (4-02).
Το άρθρο Συγκλονίζει ο Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έχουν βγάλει όπλο μέσα σε μπαρ επειδή τσακωθήκαμε» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣυγκλονίζει ο Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έχουν βγάλει όπλο μέσα σε μπαρ επειδή τσακωθήκαμε»
Ο ηθοποιός αναφερόμενος στους κινδύνους που έχει αντιμετωπίσει στα νεανικά του χρόνια, αποκάλυψε πως πάνω σε καβγά κάποιος τον είχε απειλήσει με όπλο.
«Είδα άγρια πράγματα και όπλο μου έχουν βγάλει σε μπαρ νύχτα, επειδή τσακωθήκαμε. Έβγαινα και κάποιος πείραξε την κοπέλα ενός φίλου και τσακωθήκαμε και πήγε να γίνει φασαρία μέσα στο μπαρ. Κάποια στιγμή, κάποιος από άλλη παρέα έρχεται και όπως πάω να τον σπρώξω, πιάνει πάνω του και βλέπω ότι έχει όπλο», αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.
Ο ηθοποιός παράλληλα αναφέρθηκε και στο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Πάνου Νάτση.
«Κάθε μέρα λέω Δόξα τω Θεώ που κατάφερα και γλίτωσα. Να και τώρα ο Πάνος Νάτσης το παιδί με τη μηχανή μόλις 31 ετών… Θέλω
Διαβάστε το στο pronews.grΓιάννης Στάνκογλου: Μού έβγαλε όπλο σε μπαρ τη νύχτα επειδή τσακωθήκαμε
«Κάθε μέρα λέω Δόξα τω Θεώ που κατάφερα και γλίτωσα»
Διαβάστε το στο news.gr