Τσίπρας: «Εκλογές τώρα για να σωθεί ο λαός από την ακρίβεια»

20:00 - 04/02/2022

Τσίπρας: «Εκλογές τώρα για να σωθεί ο λαός από την ακρίβεια» Στην αγορά της Νίκαιας περιόδευσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, το πρωί της Παρασκευής, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς καταναλωτές και καταστηματάρχες για την ασφυκτική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει από το ράλι ανατιμήσεων. Μετά την περιοδεία του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσίπρας από Νίκαια: Εκλογές τώρα για διέξοδο με προοδευτική κυβέρνηση

Στην αγορά της Νίκαιας περιόδευσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, το πρωί της Παρασκευής, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς καταναλωτές και καταστηματάρχες για την ασφυκτική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει από το ράλι ανατιμήσεων. Μετά την περιοδεία του ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης και […] The post Τσίπρας από Νίκαια: Εκλογές τώρα για διέξοδο με προοδευτική κυβέρνηση appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή