Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης: «Έφυγε σαν σήμερα πριν 25 χρόνια, έρχεται τόσο συχνά στο μυαλό μου»
21:56 - 04/02/2022
Με ένα συγκινητικό βίντεο έκλεισε απόψε το Βινύλιο καθώς ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε […]
The post Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης: «Έφυγε σαν σήμερα πριν 25 χρόνια, έρχεται τόσο συχνά στο μυαλό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης - Σαν σήμερα πριν 25 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Παραράς
Βινύλιο: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αντώνης Κανάκης αφιέρωσε την εκπομπή του στον Αντώνη Παραρά, ο οποίος έφυγε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑντώνης Κανάκης: Συγκινημένος για την απώλεια που τον «σημάδεψε» – «Έρχεται τόσο συχνά στο μυαλό μου»
Ο Αντώνης Κανάκης έκλεισε το Βινύλιο της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου κάνοντας μια συγκινητική αναφορά στον συνεργάτη
To άρθρο Αντώνης Κανάκης: Συγκινημένος για την απώλεια που τον «σημάδεψε» – «Έρχεται τόσο συχνά στο μυαλό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκινεί ο Αντώνης Κανάκης: «Έφυγε σαν σήμερα πριν 25 χρόνια»
Με ένα συγκινητικό βίντεο έκλεισε χθες το Βινύλιο καθώς ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο καλός τους φίλος, Αντώνης Παραράς με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί στην εκπομπή Κομφούζιο. «Σήμερα θα κλείσουμε με βίντεο για τον φίλο μας, τον Αντώνη Παραρά. Σαν σήμερα 25 χρόνια πριν, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr