Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης: «Έφυγε σαν σήμερα πριν 25 χρόνια, έρχεται τόσο συχνά στο μυαλό μου»

21:56 - 04/02/2022

Με ένα συγκινητικό βίντεο έκλεισε απόψε το Βινύλιο καθώς ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε […] The post Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης: «Έφυγε σαν σήμερα πριν 25 χρόνια, έρχεται τόσο συχνά στο μυαλό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης - Σαν σήμερα πριν 25 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Παραράς

Βινύλιο: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αντώνης Κανάκης αφιέρωσε την εκπομπή του στον Αντώνη Παραρά, ο οποίος έφυγε…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αντώνης Κανάκης: Συγκινημένος για την απώλεια που τον «σημάδεψε» – «Έρχεται τόσο συχνά στο μυαλό μου»

Ο Αντώνης Κανάκης έκλεισε το Βινύλιο της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου κάνοντας μια συγκινητική αναφορά στον συνεργάτη To άρθρο Αντώνης Κανάκης: Συγκινημένος για την απώλεια που τον «σημάδεψε» – «Έρχεται τόσο συχνά στο μυαλό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης: «Έφυγε σαν σήμερα πριν 25 χρόνια»

Με ένα συγκινητικό βίντεο έκλεισε χθες το Βινύλιο καθώς ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο καλός τους φίλος, Αντώνης Παραράς με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί στην εκπομπή Κομφούζιο. «Σήμερα θα κλείσουμε με βίντεο για τον φίλο μας, τον Αντώνη Παραρά. Σαν σήμερα 25 χρόνια πριν, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο