Μία χώρα στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ! Κυβέρνηση: «Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος»
11:46 - 05/02/2022
Δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο!
Το άρθρο Μία χώρα στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ! Κυβέρνηση: «Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οικονόμου: Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος
Την ανάγκη του εμβολιασμού ανέδειξε ως μείζον ζήτημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. «Νομίζω ότι το βασικό – και αυτό πρέπει να κρατήσουμε – μας το λένε σε όλους τους τόνους οι ειδικοί, είναι ότι έχουμε τα εργαλεία στα χέρια μας, κυρίως το εμβόλιο αλλά και τα υπόλοιπα φάρμακα για να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Tο μείζον είναι να μην επιμένουν συνάνθρωποί μας (συμπολίτες μας και κυρίως οι πιο ευάλωτοι) σε μία τελείως ανεξήγητη επιλογή και στάση να παραμένουν ανεμβολίαστοι», είπε ερωτώμενος σχετικά. Σχετικά με το αν θα παραμείνουν στο Σύστημα Υγείας οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι είναι γνωστοί οι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟικονόμου: Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος
«Νομίζω ότι το βασικό, και αυτό πρέπει να κρατήσουμε, μας το λένε σε όλους τους τόνους οι ειδικοί, είναι ότι έχουμε τα εργαλεία στα χέρια μας, κυρίως το εμβόλιο αλλά και τα υπόλοιπα φάρμακα για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΟικονόμου: Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος
Οικονόμου: Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμοςekomninou
Σαβ, 05/02/2022 - 13:15
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΓιάννης Οικονόμου για κορονοϊό: Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος
«Συνολικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προφανώς χρειάζεται παρεμβάσεις και αναβάθμιση»
Διαβάστε το στο news.grΟικονόμου: Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος
«Νομίζω ότι το βασικό, και αυτό πρέπει να κρατήσουμε, μας το λένε σε όλους τους τόνους οι ειδικοί, είναι ότι έχουμε τα εργαλεία στα χέρια μας, κυρίως το εμβόλιο αλλά και τα υπόλοιπα φάρμακα για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό. Tο μείζον είναι να μην επιμένουν συνάνθρωποί μας (συμπολίτες μας και κυρίως, οι πιο ευάλωτοι) […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΟικονόμου: Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος
Την ανάγκη του εμβολιασμού ανέδειξε ως μείζον ζήτημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο matrix24.grΟικονόμου: «Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος»
Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος μίλησε για την ανάγκη του εμβολιασμού. «Νομίζω ότι το βασικό – και αυτό πρέπει να κρατήσουμε – μας…
Διαβάστε το στο politik.grΓ. Οικονόμου: Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος
Την ανάγκη του εμβολιασμού ανέδειξε ως μείζον ζήτημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
«Νομίζω ότι το βασικό και αυτό πρέπει να κρατήσουμε, μας το λένε σε όλους τους τόνους οι ειδικοί, είναι ότι έχουμε τα εργαλεία στα χέρια μας κυρίως το εμβόλιο αλλά και τα υπόλοιπα φάρμακα για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό, το μείζον είναι να μην επιμένουν συνάνθρωποί μας, συμπολίτες μας και κυρίως οι πιο ευάλωτοι σε μία τελείως ανεξήγητη επιλογή και στάση να παραμένουν ανεμβολίαστοι», είπε ερωτώμενος σχετικά.
Σχετικά με το αν θα παραμείνουν στο Σύστημα Υγείας οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι είναι γνωστοί οι όροι και οι κανόνες που
Διαβάστε το στο grtimes.gr