«Όλη μου τη ζωή παλεύω για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα», στηρίζει τον 12χρονο η διευθύντρια του σχολείου στο Ίλιον

21:22 - 05/02/2022

Πολλά μηνύματα συμπαράστασης για τον 12χρονο στο μουσικό σχολείο στο Ίλιον - Ο καθηγητής που επιτέθηκε φραστικά στον μαθητή με τη φούστα βρέθηκε σε άδεια μετά την καταγγελία, ενώ το υπουργείο Παιδείας ερευνά την υπόθεση.«Είσαι η ντροπή της κοινωνίας» [...]

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ίλιον: «Όλη μου τη ζωή παλεύω για τη διαφορετικότητα» - Η διευθύντρια στηρίζει τον 12χρονο με τη φούστα

Μήνυμα στήριξης υπέρ του μαθητή της που δέχτηκε προσβολές από καθηγητή γιατί φόρεσε φούστα στο σχολείο, απηύθυνε η διευθύντρια του μουσικού Γυμνασίου στο Ίλιον. Μέσω facebook η διευθύντρια του μουσικού Γυμνασίου στο Ίλιον στηρίζει τον 12χρονο γράφοντας χαρακτηριστικά πως: «Όλη μου τη ζωή παλεύω για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα». Συγκεκριμένα, η διευθύντρια γράφει: «Όλη μου ... Περισσότερα To άρθρο Ίλιον: «Όλη μου τη ζωή παλεύω για τη διαφορετικότητα» - Η διευθύντρια στηρίζει τον 12χρονο με τη φούστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok