«Όλη μου τη ζωή παλεύω για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα», στηρίζει τον 12χρονο η διευθύντρια του σχολείου στο Ίλιον
21:22 - 05/02/2022
Πολλά μηνύματα συμπαράστασης για τον 12χρονο στο μουσικό σχολείο στο Ίλιον - Ο καθηγητής που επιτέθηκε φραστικά στον μαθητή με τη φούστα βρέθηκε σε άδεια μετά την καταγγελία, ενώ το υπουργείο Παιδείας ερευνά την υπόθεση.«Είσαι η ντροπή της κοινωνίας» [...]
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ίλιον: «Όλη μου τη ζωή παλεύω για τη διαφορετικότητα» - Η διευθύντρια στηρίζει τον 12χρονο με τη φούστα
Μήνυμα στήριξης υπέρ του μαθητή της που δέχτηκε προσβολές από καθηγητή γιατί φόρεσε φούστα στο σχολείο, απηύθυνε η διευθύντρια του μουσικού Γυμνασίου στο Ίλιον. Μέσω facebook η διευθύντρια του μουσικού Γυμνασίου στο Ίλιον στηρίζει τον 12χρονο γράφοντας χαρακτηριστικά πως: «Όλη μου τη ζωή παλεύω για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα». Συγκεκριμένα, η διευθύντρια γράφει: «Όλη μου ... Περισσότερα
To άρθρο Ίλιον: «Όλη μου τη ζωή παλεύω για τη διαφορετικότητα» - Η διευθύντρια στηρίζει τον 12χρονο με τη φούστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο