Αντιδρά η Σία Κοσιώνη: «Από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο μου βγαίνουν»

16:58 - 06/02/2022

Μια πιο προσωπική συνέντευξη παραχώρησε η Σία Κοσιώνη στην Έλενα Κατρίτση στο πλατό της εκπομπής «Προσωπικά» η οποία προβλήθηκε μέσα […] The post Αντιδρά η Σία Κοσιώνη: «Από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο μου βγαίνουν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σία Κοσιώνη: Από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο μου βγαίνουν

Μια πιο προσωπική συνέντευξη παραχώρησε η Σία Κοσιώνη στην Έλενα Κατρίτση στο πλατό της εκπομπής «Προσωπικά» η οποία προβλήθηκε μέσα από την ΕΡΤ το απόγευμα της Κυριακής. Η γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αυστηρές κριτικές και όσους προσπαθούν να αμφισβητήσουν την επαγγελματική της ταυτότητα. Πιο συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν κάποιοι προχωρούν σε μια αμφισβήτηση της επαγγελματικής μου ταυτότητας, δεν είναι μια γενική αντίληψη. Δεν είναι μια γενικώς διαμορφωμένη αντίληψη. Υπάρχουν κάποιοι που πράγματι το κάνουν. Με ενοχλεί; Με ενοχλεί. Με επηρεάζει; Δεν με επηρεάζει. Είμαι τόσο απαλλαγμένη από βαρίδια που άλλοι μο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σία Κοσιώνη: Από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο μου βγαίνουν

Τι είπε για το αν επηρεάζεται από τον σύζυγό της και τον θείο του

Διαβάστε το στο news.gr

Σία Κοσιώνη: "Από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο μου βγαίνουν"

"Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο