Μαρία Αντωνά: Έξαλλη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου για την επίθεση στον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη
12:40 - 07/02/2022
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor είδαμε την Βρισηίδα Ανδριώτου να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον
To άρθρο Μαρία Αντωνά: Έξαλλη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου για την επίθεση στον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξω φρενών η Μαρία Αντωνά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Άρη Σοϊλέδη: «Τι θες κούκλα μου;»
Ο καβγάς που είχαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν πολλών ντεσιμπέλ. Το […]
The post Έξω φρενών η Μαρία Αντωνά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Άρη Σοϊλέδη: «Τι θες κούκλα μου;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΈξω φρενών η Μαρία Αντωνά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Άρη Σοϊλέδη: «Τι θες κούκλα μου;»
“Το πιο τρομερό από όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλάει για σεβασμό γιατί αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια δεν είχε σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της”, λέει η Μαρία Αντωνά. Ο καβγάς που είχαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν πολλών ντεσιμπέλ. Το «επεισόδιο» έπαιξε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρία Αντωνά: «Καρφώνει» τη Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τον καβγά με τον Σοϊλέδη στο Survivor
Τα αίματα άναψαν στην καλύβα των Διάσημων στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor. Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε κατά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Άρη Σοϊλέδη υποστηρίζοντας ότι δεν την άκουσαν στο αγώνισμα. Οι φωνές έγιναν πιο έντονες από τη Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά την ατάκα του Άρη Σοϊλέδη ότι «κάνει σαν μωρό». Προβάλλοντας το σχετικό απόσπασμα στην […]
The post Μαρία Αντωνά: «Καρφώνει» τη Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τον καβγά με τον Σοϊλέδη στο Survivor appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr