Τραγωδία στην Πεύκη: «Γιατί μου το έκανες αυτό;» – Σπάραξε ο τραγικός πατέρας
14:58 - 02/01/2020
Τραγωδία στην Πεύκη: Μια 32χρονη μητέρα πέταξε το πεντάχρονο κοριτσάκι της από την ταράτσα τριώροφης κατοικίας και στη συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό. Η απίστευτη τραγωδία έγινε στις 11.40 στην οδό Κολοκοτρώνη 67 στην Πεύκη. Μάνα και κόρη είναι νεκρές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα, νηπιαγωγός στο επάγγελμα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σοβαρά […]
The post Τραγωδία στην Πεύκη: «Γιατί μου το έκανες αυτό;» – Σπάραξε ο τραγικός πατέρας appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsone.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραγωδία Πεύκη: «Γιατί μου το έκανες αυτό;» - Σπάραξε ο πατέρας που είδε νεκρές σύζυγο και κόρη
Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί την τραγωδία που σημειώθηκε στην Πεύκη, όταν μια μητέρα πέταξε το 5χρονο κοριτσάκι της από τον…
Διαβάστε το στο NewsBombΤραγωδία στην Πεύκη: Ψάχνουν τα αίτια οι αστυνομικοί- «Γιατί το έκανες αυτό;», ούρλιαζε ο πατέρας της 5χρονης
Δεν μπορεί να χωρέσει νους την τραγωδία που καταγράφηκε σήμερα το πρωί στην Πεύκη, όταν μία 32χρονη μητέρα πέταξε το παιδί της από τον 4ο όροφο της
The post Τραγωδία στην Πεύκη: Ψάχνουν τα αίτια οι αστυνομικοί- «Γιατί το έκανες αυτό;», ούρλιαζε ο πατέρας της 5χρονης appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤραγωδία στην Πεύκη: Γιατί μου το έκανες αυτό - Σπάραξε ο τραγικός πατέρας
Η τριανταδιάχρονη μητέρα πέταξε το πενταχρονο κοριτσάκι της στο κενό και αυτοκτόνησε - Με σοβαρά προβλήματα υγείας το παιδί - «Βρήκα τη νύφη μου νεκρή στο δρόμο...» περιγράφει ο παπούς του παιδιού
Τραγωδία στην Πεύκη: Μια 32χρονη μητέρα πέταξε το πεντάχρονο κοριτσάκι της από την ταράτσα
Διαβάστε το στο madata.grΤραγωδία στην Πεύκη: «Γιατί μου το έκανες αυτό;» – Σπάραξε ο τραγικός πατέρας
Lamianow.gr
Τραγωδία στην Πεύκη: Μια 32χρονη μητέρα πέταξε το πεντάχρονο κοριτσάκι της από την ταράτσα τριώροφης κατοικίας και στη συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό. Η απίστευτη τραγωδία έγινε στις 11.40 στην οδό Κολοκοτρώνη 67 στην Πεύκη. Μάνα και κόρη είναι νεκρές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα, νηπιαγωγός στο επάγγελμα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΤραγωδία στην Πεύκη: «Γιατί μου το έκανες αυτό;» – Σπάραξε ο τραγικός πατέρας
Η 32χρονη μητέρα πέταξε το πενταχρονο κοριτσάκι της στο κενό και αυτοκτόνησε – Με σοβαρά προβλήματα υγείας το παιδί – «Βρήκα τη νύφη μου νεκρή στο δρόμο…» περιγράφει ο παππούς του παιδιού Τραγωδία στην Πεύκη: Μια 32χρονη μητέρα πέταξε το πεντάχρονο κοριτσάκι της από την ταράτσα τριώροφης κατοικίας και στη συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο ...
The post Τραγωδία στην Πεύκη: «Γιατί μου το έκανες αυτό;» – Σπάραξε ο τραγικός πατέρας appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΤραγωδία στην Πεύκη -Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας: «Γιατί μου το έκανες αυτό;» (φωτο & video)
Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πεύκη, όπου μια 32χρονη μητέρα πέταξε το πεντάχρονο κοριτσάκι της από την ταράτσα τριώροφης κατοικίας και στη συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό. Αποτέλεσμα της αδιανόητης αυτής πράξης που έγινε στην οδό Κολοκοτρώνη 67 στην Πεύκη, ήταν ο θάνατος και της μητέρας …
The post Τραγωδία στην Πεύκη -Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας: «Γιατί μου το έκανες αυτό;» (φωτο & video) appeared first on AgrinioPress.
Διαβάστε το στο agriniopress.gr"Γιατί μου το έκανες αυτό;" - Σπάραξε ο τραγικός πατέρας
«Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατ΄μου το έκανες αυτό;».
Διαβάστε το στο ekriti.grΤραγωδία: Γιατί μου το έκανες αυτό – Σπάραξε ο τραγικός πατέρας
Η τριανταδιάχρονη μητέρα πέταξε το πενταχρονο κοριτσάκι της στο κενό και αυτοκτόνησε – Με σοβαρά προβλήματα υγείας το παιδί – «Βρήκα τη νύφη μου νεκρή στο δρόμο…» περιγράφει ο παππούς του παιδιού Τραγωδία στην Πεύκη: Μια 32χρονη μητέρα πέταξε το πεντάχρονο κοριτσάκι της από την ταράτσα τριώροφης κατοικίας και στη συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr