Υπόθεση Σ.Παναγιωτόπουλου: Ξεκινάει η δίκη του - «Αγχώνομαι, αλλά δεν έχω μετανιώσει» λέει η καταγγέλλουσα
21:18 - 07/02/2022
Την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ξεκινάει η δίκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και η πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε, στέλνοντας τον στο εδώλιο του δικαστηρίου, «σπάει» τη σιωπή της.
Η 30χρονη, δύο 24ωρα πριν τη διαδικασία, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε πως είναι αγχωμένη τόσο επειδή θα δει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όσο και επειδή θα υπάρχουν δημοσιογράφοι.
«Είμαι αρκετά αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, στην ουσία από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση και πήρε αναβολή. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά.
Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν από έξω και είναι κ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Την Τετάρτη η πρώτη δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου - «Αγχώνομαι, αλλά δεν έχω μετανιώσει», είπε η καταγγέλλουσα
«Προσπαθώ να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου, γιατί θέλω να προστατεύσω κάποια άτομα από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον που δεν γνωρίζουν για αυτή την υπόθεση», ανέφερε η 30χρονη
Διαβάστε το στο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεκινά η πρώτη δίκη – «Αγχώνομαι, αλλά δεν έχω μετανιώσει»
Αρχίζει την Τετάρτη η δίκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και η πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε, στέλνοντάς τον στο εδώλιο του δικαστηρίου, έλυσε τη σιωπή της. Η 30χρονη, δύο 24ωρα πριν από τη διαδικασία, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, δήλωσε πως είναι αγχωμένη τόσο επειδή θα δει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όσο […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεκινά η πρώτη δίκη – «Αγχώνομαι, αλλά δεν έχω μετανιώσει».
Διαβάστε το στο fimes.gr