Συγκινεί ο Έρικσεν: «Κατάλαβα πως για λίγο είχα πεθάνει, όταν πλέον είχα μπει στο ασθενοφόρο»

21:42 - 07/02/2022

Μετά από επτά μήνες μετά από την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί στο Euro 2020, ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Η Μπρέντφορντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δανού μέσου μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά. Ο Έρικσεν μίλησε για εκείνες τις στιγμές... The post Συγκινεί ο Έρικσεν: «Κατάλαβα πως για λίγο είχα πεθάνει, όταν πλέον είχα μπει στο ασθενοφόρο» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Έρικσεν: «Κατάλαβα πως για λίγο είχα πεθάνει, όταν πλέον είχα μπει στο ασθενοφόρο»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά από επτά μήνες από την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί στο Euro 2020 είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στη δράση αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μπρέντφορντ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του. Ο Έρικσεν, μάλιστα μίλησε για εκείνες τις στιγμές που ο χρόνος πάγωσε και προκάλεσε ανατριχίλα: “Θυμάμαι ότι πήγαινα για το πλάγιο που θα εκτελούσε ο Μέλε, ήρθε η μπάλα πάνω μου και την βρήκα με την επικαλαμίδα. Έπειτα αισθάνθηκα μια κράμπα στη γάμπα μου και ήρθε το μπλακ άουτ. Όταν ξύπνησα, ήταν λες και είχα επανέλθει από όνειρο. Δεν θυμάμαι τίποτα από τη στιγμή που “έσβησα”. Ήμουν ανάσκελα και ξύπνιος. Δυσκολευόμουν να πάρω ανάσα και με πίεζαν στο στήθος. Άκουσα φωνές και γιατ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]