Τραγωδία στην Πεύκη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 5χρονης - Συγκλονίζει η μαρτυρία του παππού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραγωδία στην Πεύκη: Τραγική φιγούρα ο πατέρας που έχασε σύζυγο και κόρη μέσα σε λίγα λεπτά
Η 32χρονη γυναίκα πέταξε την 5χρονη κόρη της στο κενό και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια από την ταράτσα βάζοντας τέλος στη ζωή της.
The post Τραγωδία στην Πεύκη: Τραγική φιγούρα ο πατέρας που έχασε σύζυγο και κόρη μέσα σε λίγα λεπτά appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΤραγωδία στην Πεύκη: Σπάραξε ο τραγικός πατέρας της 5χρονης – «Δεν πρόλαβα… γιατί μου το έκανες αυτό;» [video]
Ποια η αντίδραση του τραγικού πατέρα της 5χρονης που σκότωσε η 32χρονη μητέρας της στην Πεύκη; Μια 32χρονη μητέρα πέταξε το πεντάχρονο κοριτσάκι της από την ταράτσα τριώροφης κατοικίας και στη συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό. Η απίστευτη τραγωδία έγινε στις 11.40 στην οδό Κολοκοτρώνη 67 στην Πεύκη. Μάνα και κόρη είναι νεκρές. Σύμφωνα […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Τραγωδία στην Πεύκη: Σπάραξε ο τραγικός πατέρας της 5χρονης – «Δεν πρόλαβα… γιατί μου το έκανες αυτό;» [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΤραγωδία στην Πεύκη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 5χρονης - Συγκλονίζει η μαρτυρία του παππού
Την τραγική στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε την εγγονή και τη νύφη του νεκρές στο δρόμο περιέγραψε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΑνείπωτη οικογενειακή τραγωδία στην Πεύκη: «Γιατί μου το έκανε αυτό;», σπαράζει ο πατέρας της 5χρονης - Σε video η μαρτυρία του παππού
Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πεύκη, όπου μια 32χρονη μητέρα πέταξε το πεντάχρονο κοριτσάκι της από την ταράτσα τριώροφης κατοικίας και στη συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό. Αποτέλεσμα της αδιανόητης αυτής πράξης που έγινε στην οδό Κολοκοτρώνη 67 στην Πεύκη, ήταν ο θάνατος και της μητέρας […]
Διαβάστε το στο