Το Ευαγγέλιο της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου 2022 – Άγιος Νικηφόρος

12:56 - 08/02/2022

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΙΒ/ 28 – 37 – 28 Καί προσελθών είς τών γραμματέων, ακούσας αυτών συζητούντων, ιδών ότι καλώς αυτοίς απεκρίθη, επηρώτησεν αυτόν Ποία εστί πρώτη πάντων εντολή; 29 ο δέ Ιησούς απεκρίθη αυτώ ότι Πρώτη πάντων εντολή άκουε, Ισραήλ, Κύριος ο Θεός ημών Κύριος είς εστι 30 καί αγαπήσεις Κύριον τόν Θεόν σου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγέλιο Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 – Άγιος Νικηφόρος

Το Ευαγγέλιο της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου 2022. Απόδοση της εορτής της Υπαπαντής. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Νικηφόρος ο Μάρτυρας. Οι Άγιοι Φιλάγριος ο Επίσκοπος Κύπρου και Παγκράτιος ο Επίσκοπος Ταυρομενίου. Ο Όσιος Ρωμανός ο Κίλικας και Θαυματουργός. Κατά Μάρκο: Η μεγαλύτερη εντολή. Το θέμα αν ο Χριστός είναι γιος του Δαβίδ. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 – Άγιος Νικηφόρος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου

Κριός Είσαι πολύ απασχολημένη σήμερα και ιδιαίτερα επινοητική, αφιερώνοντας χρόνο στο να εκφραστείς και να σχολιάσεις. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου για περισσότερες από δυο μέρες και είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς ιδέες ή να μάθεις νέα πράγματα. Η επιδίωξη προσωπικών συμφερόντων είναι πιο έντονη και δυνατή. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο