Γιούλικα Σκαφιδά: «Έχω υπομείνει λεκτική βία στη δουλειά μου»
15:40 - 08/02/2022
Στο «Πρωινό» της Τρίτης 8/2 φιλοξενήθηκε η Γιούλικα Σκαφιδά και μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε σε μία δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν, ενώ περιέγραψε τα συναισθήματά της για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έγιναν στο πλαίσιο του #MeToo. Όσον αφορά το #MeToo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποιητική συμπεριφορά στον καλλιτεχνικό χώρο που είδαν […]
The post Γιούλικα Σκαφιδά: «Έχω υπομείνει λεκτική βία στη δουλειά μου» appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιούλικα Σκαφιδά: «Έχω υπομείνει λεκτική βία, θέλω να περνάω καλά στη δουλειά, όχι να δίνω τα λεφτά μου στον ψυχολόγο»
Η ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό #metoo, τον χώρο του θεάτρου και τα όσα έχει υπομείνει η ίδια στην καριέρα της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιουλίκα Σκαφιδά: «Έχω υπομείνει λεκτική βία στη θέατρο»
Για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει βιώσει στη δουλειά της αλλά και για το #metoo μίλησε η ηθοποιός.
Διαβάστε το στο in.grΓιουλίκα Σκαφιδά: «Έχω υπομείνει λεκτική βία στη θέατρο»
Η Γιουλίκα Σκαφιδά παραχώρησε σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρωινό». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μία δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν, ενώ περιέγραψε τα συναισθήματά της για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έγιναν στο πλαίσιο του #metoo.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιούλικα Σκαφιδά: "Έχω υπομείνει λεκτική βία, θέλω να περνάω καλά στη δουλειά, όχι να δίνω τα λεφτά μου στον ψυχολόγο"
Η ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό #metoo
Διαβάστε το στο patrasevents.gr