Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Πήρε προθεσμία ο «Αθηναίος» – Τι υποστηρίζει για το έγκλημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Το προφίλ των δραστών
Οι αρχές αναζητούν και ακόμη ένα άτομο, το οποίο ήταν σε ένα τρίτο όχημα τη στιγμή της επίθεσης
Διαβάστε το στο Δολοφονία 19χρονου στην Θεσσαλονίκη: «Έπεσα θύμα του φανατισμού μου» – Η απολογία του 23χρονου
Μετανιώνει που πήγε στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη, αλλά επιμένει, ότι δεν συμμετείχε σε αυτή. Ο 23χρονος στην απολογία του, που σας παρουσιάζει το newsit.gr, ισχυρίζεται ότι είχε ξεχάσει να τραβήξει χειρόφρενο όταν βγήκε από το αυτοκίνητο για να δει τι γινόταν στη συμπλοκή, με αποτέλεσμα να μπει […]
Διαβάστε το στο dete.grΔολοφονία 19χρονου στην Θεσσαλονίκη: «Έπεσα θύμα του φανατισμού μου» – Η απολογία του 23χρονου
Μετανιώνει που πήγε στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη, αλλά επιμένει, ότι δεν συμμετείχε σε αυτή. Ο 23χρονος στην απολογία του, που σας παρουσιάζει το newsit.gr, ισχυρίζεται ότι είχε ξεχάσει να τραβήξει χειρόφρενο όταν βγήκε από το αυτοκίνητο για να δει τι γινόταν στη συμπλοκή, με αποτέλεσμα να μπει αμέσως πάλι μέσα. […]
The post Δολοφονία 19χρονου στην Θεσσαλονίκη: «Έπεσα θύμα του φανατισμού μου» – Η απολογία του 23χρονου appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr