Κουρμπέλης: «Πέρασα δύσκολα, αλλά χαίρομαι που είμαι εδώ!»
18:55 - 09/02/2022
Κουρμπέλης: «Πέρασα δύσκολα, αλλά χαίρομαι που είμαι εδώ!»
09/02/2022
Συγκινήθηκε και συγκίνησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης μιλώντας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα για την επιστροφή του στα γήπεδα μετά από 14 μήνες. Όπως είπε, πέρασε δύσκολα, αλλά νιώθει χαρούμενος που αγωνίστηκε ξανά.
«Η αλήθεια είναι πως ήταν πάρα πολύ δύσκολος όλος αυτός ο καιρός. Τώρα θα με πιάσουν τα κλάματα. Δεν θέλω να κλαφτώ… Πέρασε όμως αυτός ο καιρός. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου στάθηκε σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα. Επίσης τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Ξενοφώντα Κωνσταντάκη, γιατί ήταν από πάνω μου κάθε μέρα για πολλές ώρες.
Με είδε σε πολύ δύσκ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δάκρυσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης: «Πέρασα δύσκολα, αλλά χαίρομαι που είμαι εδώ»
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για την επιστροφή του στη δράση μετά από 425 μέρες, στο ματς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού στην Αναγέννηση Καρδίτσας και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 14 μήνες, δάκρυσε on camera και τόνισε πως πέρασε δύσκολα, αλλά νιώθει χαρούμενος που είναι και ... Περισσότερα
To άρθρο Δάκρυσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης: «Πέρασα δύσκολα, αλλά χαίρομαι που είμαι εδώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κουρμπέλης: «Ήταν πολύ δύσκολος όλος αυτός ο καιρός» (vid)
Εμφανώς συγκινημένος στις δηλώσεις του μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπομονή που έκανε όλο αυτό το διάστημα.
Διαβάστε το στο fosonline.gr