Ο Κώστας Βουτσάς δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί – “Πλησιάζω τα 90”

19:27 - 02/01/2020

Ο Κώστας Βουτσάς μίλησε στην κάμερα του “Μεσημέρι YES” και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη με αφορμή τη θεατρική παράσταση που […] The post Ο Κώστας Βουτσάς δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί – “Πλησιάζω τα 90” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ. Βουτσάς: Δεν θέλω να κάνω τώρα ένα παιδί - Πλησιάζω τα 90 (VIDEO)

Στην κάμερα του “Μεσημέρι YES” και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη μίλησε ο Κώστας Βουτσάς και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως δεν θα ήθελε να γίνει ξανά πατέρας σε αυτή την ηλικία. “Ξεκουράζομαι όταν παίζω θέατρο” σημείωσε, ο πρωταγωνιστής των ελληνικών ταινιών αναφορικά με την παράσταση που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα. “Δεν θέλω να σταματήσω και να κάθομαι στο σπίτι. Ο κόσμος θα με δεχτεί ή θα με απορρίψει. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο Βουτσάς. Όλοι είμαστε το ίδιο”. Επίσης, ο Κώστας Βουτσάς μίλησε με θερμά λόγια για το GNTM το οποίο και παρακολουθούσε μανιωδώς! “Γυναίκες κούκλες όλες! Έχουμε πολύ ωραίες γυναίκες πλέον, τι όμορφες… Πληθώρα γυναικών, κοριτσιών ωραίων. Μοντέλα, κούκλες, προκλητ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κώστας Βουτσάς: «Δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί, πλησιάζω τα 90» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Βουτσάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» και μεταξύ άλλων μίλησε για το GNTM, αλλά και το αν θα έκανε ένα ακόμη παιδί, όπως The post Κώστας Βουτσάς: «Δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί, πλησιάζω τα 90» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο