Βούλα Χατζηχρήστου: «Έδιναν στον Κώστα δύο μήνες ζωής και τελικά έζησε 10 χρόνια»
08:34 - 10/02/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε η Βούλα Χατζηχρήστου. Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Χατζηχρήστου αποκάλυψε […]
The post Βούλα Χατζηχρήστου: «Έδιναν στον Κώστα δύο μήνες ζωής και τελικά έζησε 10 χρόνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βούλα Χατζηχρήστου: Μου έλεγαν ότι ο Κώστας Χατζηχρήστος έχει δυο μήνες ζωής – Έπινε πολύ
Η Βούλα Χατζηχρήστου, τελευταία σύζυγος του Κώστα Χατζηχρήστου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης (10/02) και μίλησε για τον ηθοποιό και εξομολογήθηκε ως οι γιατροί του είχαν δώσει δύο μήνες ζωής λόγω λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ, αλλά ο ίδιος έκανε αποτοξίνωση και τελικά έζησε δέκα χρόνια. «Μένω εδώ και 12 χρόνια στην Κερατέα παρέα με τα ζωάκια μου. Μπορώ και διαχειρίζομαι τη μοναξιά μου. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο σύντροφο από τον Κώστα για να φτιάξω ξανά τη ζωή μου. Γιατί να χαλάσω αυτό που είχα; Ζω με τις αναμνήσεις, για μένα ο Κώστας είναι σαν να είναι εδώ» ανέφερε η Βούλα Χατζηχρήστου. «Ο Κώστας είχε μοιράσει όλη του την περιο
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Έδιναν στον Κώστα Χατζηχρήστο δύο μήνες ζωής και τελικά έζησε 10 χρόνια»
«Μένω εδώ και 12 χρόνια στην Κερατέα παρέα με τα ζωάκια μου. Μπορώ και διαχειρίζομαι τη μοναξιά μου. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο σύντροφο από τον Κώστα για να φτιάξω ξανά τη ζωή μου. Γιατί να χαλάσω αυτό που είχα; Ζω με τις αναμνήσεις, για μένα ο Κώστας είναι σαν να είναι εδώ. Ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr