Καρδιολόγος Α.Malhotra: «Ιδού ο λόγος που έχουμε τόσες καρδιοπάθειες σε νέους - Πιο επικίνδυνο το εμβόλιο από τον ιό»

13:26 - 10/02/2022

Ο Βρετανός καρδιολόγος και καθηγητής, Aseem Malhotra, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο έχουμε τον τελευταίο χρόνο πολλές καρδιοπάθειες σε νέους.  «Αν είστε κάτω των 40 ετών, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από το εμβόλιο είναι υψηλότερος από την μυοκαρδίτιδα από τον Covid», αναφέρει και σοκάρει! Μεταξύ άλλων δήλωσε, με αφορμή τις καρδιοπάθειες στο ποδόσφαιρο: «Δεν έχω ξαναδεί τίποτα (παρόμοιο) στην ζωή μου, στην καριέρα μου, όπου τόσο πολύ τα ΜΜΕ να μεταδίδουν για τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές ή αθλητές ή και οπαδούς που καταρρέουν. Ποδοσφαιρικός αγώνας σταμάτησε, επειδή άνθρωποι στο κοινό δυσκολεύονται από σοβαρές παθήσεις και μερικοί εξ αυτών παθαίνουν ανακοπή… Νομίζω δυστυχώς κάποιος πέθανε σε έναν α

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις