«Ξέρω ότι οι καρδιές σας ράγισαν»: Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του Άλκη

14:38 - 10/02/2022

Συγκλονίζει το μεγαλείο ψυχής της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου, που απευθύνεται στους γονείς του Άλκη Καμπανού, ο οποίος σκοτώθηκε σε δολοφονική επίθεση χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς του Άλκη από την πρώτη στιγμή απαντούν με αγάπη στο μίσος και η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, τους δηλώνει τη στήριξή της με λόγια που ραγίζουν την καρδιά. Το κείμενο αναρτήθηκε στη σελίδα Justice for Zackie στο Facebook: Η μητέρα του Ζακ γράφει στην οικογένεια του Άλκη: “Ξέρω ότι χάσατε τον κόσμο σας, ξέρω ότι άδειασε το σπίτι σας, ότι μια καρέκλα στο τραπέζι σας θα είναι για πάντα άδεια. Ξέρω οι καρδιές σας ράγισαν, τα μάτια σας θόλωσαν, τα λόγια σας χάθηκαν κι οι χαρές θα είναι για πάντα λυπημέν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Στη βία απαντάω με αγάπη – Είμαστε δίπλα σας»: Η επιστολή της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του Άλκη

Την στήριξή της στους γονείς του δολοφονημένου Άλκη εξέφρασε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, του ακτιβιστή που έχασε τη ζωή του μετά από βάρβαρη επίθεση στο κέντρο της Αθήνας. Η μητέρα του Ζακ με επιστολή της εύχεται στους γονείς του Άλκη δύναμη και κουράγιο, τονίζει ότι στη βία απαντά με αγάπη επισημαίνοντας ότι είναι δίπλα ... Περισσότερα To άρθρο «Στη βία απαντάω με αγάπη – Είμαστε δίπλα σας»: Η επιστολή της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του Άλκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δολοφονία Αλκη: Συγκλονιστική επιστολή της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του 19χρονου

«Γιατί έτσι μόνο θα σταματήσει, αν σταθούμε απέναντι της αγέρωχοι κι ανυπότακτοι, αρνούμενοι να τη δεχτούμε ακόμα κι όταν ποτίζει τα πεζοδρόμια με το αίμα των παιδιών μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Συγκλονιστική επιστολή της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του 19χρονου Άλκη

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα στήριξης στους γονείς του 19χρονου Άλκη έστειλε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

To συγκλονιστικό γράμμα της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του 19χρονου Άλκη

Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου έγραψε χαρακτηριστικά στην οικογένεια του Άλκη: “Ξέρω ότι χάσατε τον κόσμο σας, ξέρω ότι άδειασε το σπίτι σας, ότι μια καρέκλα στο τραπέζι σας θα είναι για πάντα άδεια. Ξέρω οι οι καρδιές σας ράγισαν, τα μάτια σας θόλωσαν, τα λόγια σας χάθηκαν κι οι χαρές θα είναι για πάντα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

H συγκλονιστική επιστολή της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του Άλκη

Μήνυμα στήριξης στους γονείς του 19χρονου Άλκη έστειλε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου.

Διαβάστε το στο real.gr

Συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του 19χρονου Άλκη

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα στήριξης στους γονείς του 19χρονου Άλκη έστειλε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του 19χρονου Άλκη

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του

«Ξέρω ότι οι καρδιές σας ράγισαν» - Η ανάρτηση στη σελίδα Justice for Zackie στο Facebook

Διαβάστε το στο news.gr

«Κουράγιο και δύναμη» από τη μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου στου γονείς του Άλκη

Μήνυμα συμπαράστασης από την οικογένεια του αδικοχαμένου ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή, Ζακ Κωστόπουλου, στους γονείς του αδικοχαμένου, Άλκη Καμπανού.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας