Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη: Λυπάμαι τους δράστες που δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον γιο μου
16:04 - 10/02/2022
Στο περιθώριο φιλικού αγώνα που διοργανώνεται στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού μεταξύ Καβάλας και Δόξας Δράμας στο δημοτικό στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” ο πατέρας του 19χρονου, Αριστείδης Καμπανός προχώρησε ακόμη μια φορά σε μία συγκλονιστική δήλωση.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέο συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα του Άλκη: «Συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να δώσουν το χέρι στον γιο μου» (vid)
Ο πατέρας του Άλκη, Άρης Καμπανός είπε «συλλυπητήρια στα παιδιά γι αυτά που κάνανε».
Διαβάστε το στο Πατέρας Άλκη: Δέχομαι τη συγγνώμη των δραστών, δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο
Συγκλονίζει με τη νέα δήλωσή του ο πατέρας του Άλκη ΚαμπανούΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει ο πατέρας του Αλκη: «Αποδέχομαι τη συγγνώμη των δραστών – Λυπάμαι που δεν γνώρισαν τον γιο μου»
Ο Αριστείδης Καμπανός έδωσε το παρών στο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του γιου του ανάμεσα σε Καβάλα και Δόξα Δράμας και έστειλε ένα νέο μήνυμα ανθρωπιάς και μεγαλείου ψυχής απευθυνόμενος προς τους δράστες της δολοφονίας στην περιοχή του Χαριλάου
The post Συγκλονίζει ο πατέρας του Αλκη: «Αποδέχομαι τη συγγνώμη των δραστών – Λυπάμαι που δεν γνώρισαν τον γιο μου» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΠατέρας Άλκη: «Δέχομαι τη συγγνώμη των δραστών, δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο»
Σε μία συγκλονιστική δήλωση που δείχνει για μια ακόμα φορά το μεγαλείο ψυχής του, προχώρησε ο πατέρας του 19χρονου Άλκη. Ο Αριστείδης Καμπανός στο περιθώριο φιλικού αγώνα στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού μεταξύ Καβάλας και Δόξας στο δημοτικό στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”. Με αφορμή δηλώσεις όπως του 20χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου […]
Διαβάστε το στο thessports.grΠατέρας Άλκη: Συλλυπητήρια στους δράστες-Δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον Άλκη φίλο τους
Μέσα σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα και υπό την παρουσία του πατέρα του δολοφονημένου Άλκη, Αριστείδη διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Δόξα Δράμας, σε μια προσπάθεια να σταλεί σε όλους το μήνυμα για την εξάλειψη της βίας εντός και εκτός των γηπέδων.
«Θα αποδεχόμουν τη συγνώμη των δραστών, εάν τη ζητούσαν και παράλληλα θα τους έδινα τα συλλυπητήριά μου, διότι δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον Άλκη φίλο τους. Να διαπιστώσουν τί εξαίρετο παιδί ήταν. Δεν θέλω εκδίκηση, θέλω δικαίωση» τόνισε στις συγκλονιστικές δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο του αγώνα, ο Αριστείδης Καμπανός.
Παράλληλα για τη φιλική αναμέτρηση που δ
Διαβάστε το στο grtimes.gr