Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωραρίων – «Έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο»

20:24 - 10/02/2022

Με ένα μακροσκελές κείμενο και δυο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωραρίων – «Έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

Τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων ολοκλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της και τα συναισθήματα της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Στο μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος» εκφράζοντας έτσι το λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να κάνει κατάψυξη των ωαρίων της. «Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη κ ευγνώμων για την απόφαση που πηρα μιας κ χθες ολοκληρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Να ξεκαθαρίσω κάτι: . Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες….και κά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων – Η συγκινητική ανάρτηση

Έχει μιλήσει πολλές φορές για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί. Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται την εμπειρία της. Το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση μέσα... The post Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων – Η συγκινητική ανάρτηση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κατερίνα Καινούργου: Κατέψυξε τα ωάριά της! «Έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο»

Ειδικότερα, απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους αποκάλυψε ότι η διαδικασία ιατρικά ήταν απλή, σημειώνοντας ότι το πιο δύσκολο ήταν «το ψυχολογικό κομμάτι». Παράλληλα, εμψύχωσε τις γυναίκες, οι οποίες για δικούς τους λόγους είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να κάνουν παιδί και τέλος τόνισε πως νιώθει σαν να έκανε στον εαυτό της το μεγαλύτερο δώρο. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

H Κατερίνα Καινούργιου oλοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων – «Νιώθω χαρούμενη και ευγνώμων»

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κατάψυξης ωαρίων θέλησε να ενημερώσει η Κατερίνα Καινούργιου τους διαδικτυακούς της φίλους, το βράδυ […] The post H Κατερίνα Καινούργιου oλοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων – «Νιώθω χαρούμενη και ευγνώμων» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων - "Το πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι"

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων – «Έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μανούλα

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων – “Το ψυχολογικό κομμάτι, είναι το πιο δύσκολο”

Κατερίνα Καινούργιου: "Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη κ ευγνώμων για την απόφαση που πήρα".

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Oλοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων – To μήνυμα της

Η γνωστή παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κατάψυξης των ωαρίων της και έστειλε το δικό της μήνυμα Αναλυτικά όσα έγραψε: «Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη…

Διαβάστε το στο politik.gr

Καινούργιου: Ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωραρίων – «Έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο»

Με ένα μακροσκελές κείμενο και δυο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων. Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha “Super Κατερίνα” πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως η κατάψυξη ωαρίων είναι κάτι που σκέφτεται σοβαρά καθώς επιθυμεί πολύ στο μέλλον να γίνει μανούλα. Όπως όλα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Λίγο πριν κλείσω τα 37 νιώθω πως έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο»

Κατερίνα Καινούργιου: «Λίγο πριν κλείσω τα 37 νιώθω πως έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο» Η Κατερίνα Καινούργιου με δυο φωτογραφίες και ένα μακροσκελές κείμενο αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων. «Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη και ευγνώμων για την απόφαση που πήρα μιας κ χθες ολοκλήρωσα τη διαδικασία […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της