Παγώνη: Ο σύζυγός της, η απόφαση να μην κάνει παιδιά και η συνάντηση με τον Ανδρέα Παπανδρέου
09:30 - 11/02/2022
«Είμαι παντρεμένη. Μόνος του ο σύζυγος κρατιέται στην αφάνεια. Δεν θέλει με τίποτα, δεν ασχολείται με τη δημοσιότητα, ακούει τις ειδήσεις μια χαρά, μέχρι εκεί. Όταν με βλέπει κάνει κριτική και μάλιστα πολύ σκληρή, αυτό είναι αλήθεια», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε και στην πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματίνα Παγώνη: Ο σύζυγός της, η απόφαση να μην κάνει παιδιά και γιατί έγινε γιατρός
Στην απόφασή της να μην κάνει παιδιά, αλλά και στην προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.
«Είμαι παντρεμένη. Μόνος του ο σύζυγος κρατιέται στην αφάνεια. Δεν θέλει με τίποτα, δεν ασχολείται με τη δημοσιότητα, ακούει τις ειδήσεις μια χαρά, μέχρι εκεί. Όταν με βλέπει κάνει κριτική και μάλιστα πολύ σκληρή, αυτό είναι αλήθεια», είπε η Ματίνα Παγώνη.
«Σχολιάστηκε η επιλογή μου να μην κάνω παιδιά. Εγώ είχα πει ότι από τη στιγμή που θα ασχοληθώ με την Ιατρική, η σκέψη μου ήταν και είναι ότι όταν θες να κάνεις ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώνουν οι γονείς και ιδιαίτερα η μητέρα τους», τόνισε.
«Όταν λοιπόν εγώ ασχολήθηκα με την Ιατρική και έχω σκοπό να λείπω
Διαβάστε το στο grtimes.gr