Όταν η Ματίνα Παγώνη θερμομέτρησε τον Ανδρέα Παπανδρέου και του αποκάλυψε πως ψηφίζει ΝΔ!
09:46 - 11/02/2022
Αποκαλυπτική ήταν η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει στο νοσοκομείο που εργαζόταν τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Ήμουν στο “Γεννηματάς” επιμελήτρια ΄Β, και εφημέρευα στην παθολογική κλινική. Ο Παπανδρέου νοσηλευόταν τότε στην καρδιολογική κλινική επί Κρεμαστινού. Δεν ήταν όλοι οι γιατροί του εκεί ήμασταν οι εφημερεύοντες,
Το άρθρο Όταν η Ματίνα Παγώνη θερμομέτρησε τον Ανδρέα Παπανδρέου και του αποκάλυψε πως ψηφίζει ΝΔ! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όταν η Ματίνα Παγώνη γνώρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου: "Πρόεδρε εγώ είμαι ΝΔ, απλά ήρθα να σας δω..." [βίντεο]
Η Ματίνα Παγώνη καλεσμένη του Ν. Χατζηνικολάου περιέγραψε πώς είχε γνωρίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου εργαζόταν.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠαγώνη: «Είπα στον Ανδρέα Παπανδρέου, Πρόεδρε εγώ είμαι ΝΔ»
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου μια στιχομυθία που είχε με τον Ανδρέα Παπανδρέου
Το άρθρο Παγώνη: «Είπα στον Ανδρέα Παπανδρέου, Πρόεδρε εγώ είμαι ΝΔ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜατίνα Παγώνη: Όταν θερμομέτρησε τον Ανδρέα Παπανδρέου και του αποκάλυψε πως ψηφίζει ΝΔ [video]
Αποκαλυπτική ήταν η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου . Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει στο νοσοκομείο που εργαζόταν τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Ήμουν στο “Γεννηματάς” επιμελήτρια ΄Β, και εφημέρευα στην παθολογική κλινική. Ο Παπανδρέου νοσηλευόταν τότε στην καρδιολογική κλινική επί Κρεμαστινού. Δεν ήταν όλοι οι γιατροί του εκεί […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ματίνα Παγώνη: Όταν θερμομέτρησε τον Ανδρέα Παπανδρέου και του αποκάλυψε πως ψηφίζει ΝΔ [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΠαγώνη: «Είπα στον Ανδρέα Παπανδρέου Πρόεδρε εγώ είμαι ΝΔ»
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου μια στιχομυθία που είχε με τον Ανδρέα Παπανδρέου “Ήμουν στο “Γεννηματάς” επιμελήτρια Β’, και εφημέρευα στην παθολογική κλινική. Ο Παπανδρέου νοσηλευόταν τότε…
Διαβάστε το στο politik.gr