Όταν η Ματίνα Παγώνη θερμομέτρησε τον Ανδρέα Παπανδρέου και του αποκάλυψε πως ψηφίζει ΝΔ!

09:46 - 11/02/2022

Αποκαλυπτική ήταν η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει στο νοσοκομείο που εργαζόταν τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Ήμουν στο “Γεννηματάς” επιμελήτρια ΄Β, και εφημέρευα στην παθολογική κλινική. Ο Παπανδρέου νοσηλευόταν τότε στην καρδιολογική κλινική επί Κρεμαστινού. Δεν ήταν όλοι οι γιατροί του εκεί ήμασταν οι εφημερεύοντες, Το άρθρο Όταν η Ματίνα Παγώνη θερμομέτρησε τον Ανδρέα Παπανδρέου και του αποκάλυψε πως ψηφίζει ΝΔ! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όταν η Ματίνα Παγώνη γνώρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου: "Πρόεδρε εγώ είμαι ΝΔ, απλά ήρθα να σας δω..." [βίντεο]

Η Ματίνα Παγώνη καλεσμένη του Ν. Χατζηνικολάου περιέγραψε πώς είχε γνωρίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου εργαζόταν.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Παγώνη: «Είπα στον Ανδρέα Παπανδρέου, Πρόεδρε εγώ είμαι ΝΔ»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου μια στιχομυθία που είχε με τον Ανδρέα Παπανδρέου Το άρθρο Παγώνη: «Είπα στον Ανδρέα Παπανδρέου, Πρόεδρε εγώ είμαι ΝΔ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ματίνα Παγώνη: Όταν θερμομέτρησε τον Ανδρέα Παπανδρέου και του αποκάλυψε πως ψηφίζει ΝΔ [video]

Αποκαλυπτική ήταν η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου . Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει στο νοσοκομείο που εργαζόταν τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Ήμουν στο “Γεννηματάς” επιμελήτρια ΄Β, και εφημέρευα στην παθολογική κλινική. Ο Παπανδρέου νοσηλευόταν τότε στην καρδιολογική κλινική επί Κρεμαστινού. Δεν ήταν όλοι οι γιατροί του εκεί […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ματίνα Παγώνη: Όταν θερμομέτρησε τον Ανδρέα Παπανδρέου και του αποκάλυψε πως ψηφίζει ΝΔ [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Παγώνη: «Είπα στον Ανδρέα Παπανδρέου Πρόεδρε εγώ είμαι ΝΔ»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου μια στιχομυθία που είχε με τον Ανδρέα Παπανδρέου “Ήμουν στο “Γεννηματάς” επιμελήτρια Β’, και εφημέρευα στην παθολογική κλινική. Ο Παπανδρέου νοσηλευόταν τότε…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας