Αθηνά Ευμορφιάδη: «Πέρασα δυο φορές το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη»
14:04 - 11/02/2022
Η Αθηνά Ευμορφιάδη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Love it” μέσω skype. Η πρώην παίκτρια του Survivor
To άρθρο Αθηνά Ευμορφιάδη: «Πέρασα δυο φορές το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor - Αθηνά Ευμορφιάδη: Πέρασα την ίδια αρρώστια με την Ευρυδίκη - Ασυγχώρητος ο Βαλάντης
Ανέφερε πως αυτό που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «δεν λέγεται» και πως μετά το περιστατικό αυτό για εκείνη ο Βαλάντης «τελείωσε»
Διαβάστε το στο Αθηνά Ευμορφιάδη: «Έχω περάσει την αρρώστια δύο φορές για αυτό δέθηκα με την Ευρυδίκη…»
Στην κάμερα του «Love it» μίλησε η Αθηνά Ευμορφιάδη μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor, η οποία σε μια συγκινητική εξομολόγηση,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑθηνά Ευμορφιάδη: «Έχω περάσει το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη, πάλεψα δυο φορές με την αρρώστια»
Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Αθηνά Ευμορφιάδη.
Διαβάστε το στο thebest.grΑθηνά: Πέρασα δυο φορές την ίδια αρρώστια με την Ευρυδίκη – Δεν συγχωρώ τον Βαλάντη
Όταν η συζήτηση έφθασε στο σχόλιο που έκανε ο Βαλάντης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η Ευρυδίκη, αποκάλυψε πως και η ίδια ταλαιπωρήθηκε από το συγκεκριμένο πρόβλημα και μάλιστα δύο φορές στο παρελθόν: «Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοιχτά σε άνθρωπο που δεν γνώριζα καλά ( σ.σ. στην Ευρυδική) για το πρόβλημα που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑθηνά Ευμορφιάδη: «Έχω περάσει το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη, πάλεψα δυο φορές με την αρρώστια»
Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Αθηνά Ευμορφιάδη. Μίλησε για την απόφασή της […]
The post Αθηνά Ευμορφιάδη: «Έχω περάσει το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη, πάλεψα δυο φορές με την αρρώστια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑθηνά Ευμορφιάδη: «Έχω περάσει το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη, πάλεψα δυο φορές με την αρρώστια»
«Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοικτά για την αρρώστια που πέρασα και γι’ αυτό δέθηκα τόσο πολύ με την Ευρυδίκη», λέει η Αθηνά Ευμορφιάδη. Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Αθηνά Ευμορφιάδη. Μίλησε για την απόφασή της να φύγει από το παιχνίδι, για τη Μυριέλλα Κουρεντή, αλλά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑθηνά Ευμορφιάδη – «Έχω περάσει το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη, πάλεψα δυο φορές με την αρρώστια»
Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Αθηνά Ευμορφιάδη. Μίλησε για την απόφασή της να φύγει από το παιχνίδι,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αθηνά Ευμορφιάδη – «Έχω περάσει το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη, πάλεψα δυο φορές με την αρρώστια»
Διαβάστε το στο spoilers