Ένταση μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Τζεφ Μοντάνα: Ήρθες εδώ να μας κάνεις μάθημα;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Άναψαν τα αίματα” μεταξύ Λιάγκα και Τζεφ Μοντάνα: Ήρθες εδώ να μας κάνεις σήμερα μάθημα;

Γεμάτη ένταση ήταν η συνέντευξη της Τζεφ Μοντάνα σήμερα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο “Άναψαν τα αίματα” μεταξύ Λιάγκα και Τζεφ Μοντάνα: Ήρθες εδώ να μας κάνεις σήμερα μάθημα; εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ένταση μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Τζεφ Μοντάνα: Ήρθες εδώ να μας κάνεις σήμερα μάθημα;

Η αναφορά στον Αλέξη Κούγια και τις προσβολές στη Φαίη Σκορδά - «Ήσουν αμέτοχος»

Διαβάστε το στο news.gr

Λιάγκας εναντίον Τζεφ Μοντάνα: Ήρθες εδώ να μου πεις για τις απόψεις μου; (Vid)

Η Τζεφ Μοντάνα ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό» με σκοπό να μιλήσει για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν να ξεκινήσει, αλλά τελικά πήρε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λιάγκας εναντίον Τζεφ Μοντάνα: Ήρθες εδώ να μου πεις για τις απόψεις μου; (Vid)

Διαβάστε το στο spoilers

Η στιγμή έντασης του Γιώργου Λιάγκα με τη Τζεφ Μοντάνα: Ήρθες εδώ να μας κάνεις σήμερα ένα μάθημα;

Γεμάτη ένταση ήταν η συνέντευξη της Τζεφ Μοντάνα σήμερα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Η ερώτηση «Πώς γνώρισες τον Δημήτρη Λιγνάδη», με αφορμή τη δίκη που τελικά διακόπηκε για τις 25/2, και η άρνηση της Τζεφ Μοντάνα να μιλήσει για για τα προσωπικά της τραύματα πυροδότησαν έναν άβολο διάλογο. Ακολουθούν αποσπάσματα από τον […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-daily.gr

Σαν σήμερα: Το όνομα που είναι ο φόβος και ο τρόμος των ναυτικών

Φοβάσαι να γυρίσεις μόνη σπίτι; Η εφαρμογή που σου δείχνει τον πιο ασφαλή δρόμο

Τι είναι το swipe fatigue που κάνει το dating να μην έχει πια ενδιαφέρον;

Signature scent: πώς να βρεις το άρωμα που ταιριάζει άψογα στο δέρμα σου

Ζώδια Εβδομάδας: Συναίσθημα, ξεκαθαρίσματα και απρόσμενες ανατροπές λίγο πριν την αλλαγή χρονιάς

Τα ζώδια σήμερα 22/12: Σήμερα κάτι ξεκαθαρίζει