Βαλάντης – Survivor: «Είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές» (Video)

14:18 - 11/02/2022

Μίλησε για όσα συνέβησαν με Μυριέλλα και Ευρυδίκη

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλάντης: «Είμαι Έλληνας άντρας με παλιές αρχές, της πατριαρχικής σχολής» – Άφωνη η Μαλέσκου

Όπως είναι εύκολα κατανοητό η ατάκα του Βαλάντη προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter

Διαβάστε το στο

Βαλάντης: «Είμαι Έλληνας άντρας με παλιές αρχές, της πατριαρχικής σχολής» (VID)

Ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια στο φετινό Survivor. Ο Βαλάντης μπορεί να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, καταφέρνει ακόμα και σήμερα να μένει στο προσκήνιο της επικαιρότητας, όχι πάντα με θετικό τρόπο. Το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Love It, της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου μίλησε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Πάγωσαν» στον ΣΚΑΪ με δήλωση του Βαλάντη: «Είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές Αρχές»

Αίσθηση προκαλούν σημερινές δηλώσεις του πρώην παίκτη του φετινού Survivor, Βαλάντη, με παρουσιάστρια να φαίνεται πως ζητά από το κοντρόλ να κόψουν τη φράση. Το άρθρο «Πάγωσαν» στον ΣΚΑΪ με δήλωση του Βαλάντη: «Είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές Αρχές» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Βαλάντης: «Είμαι Έλληνας άντρας με παλιές αρχές, της πατριαρχικής σχολής» – Άφωνη η Μαλέσκου

Ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια στο φετινό Survivor. Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος μπορεί να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, καταφέρνει ακόμα και σήμερα να στρέφει τα social media εναντίον του. Το μεσημέρι της Παρασκευής ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Love It, της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου μίλησε […] Το άρθρο Βαλάντης: «Είμαι Έλληνας άντρας με παλιές αρχές, της πατριαρχικής σχολής» – Άφωνη η Μαλέσκου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)