Σπανούλης: "Το πιο πιθανό είναι να παίξω του χρόνου"

23:30 - 02/01/2020

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως θα ήθελε να συνδυάσει την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague με μία νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπανούλης: «Πιθανότατα να παίζω μπάσκετ και τη νέα χρονιά»

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Βασίλη Σπανούλη η αναρρίχησή του στην πρώτη θέση των σκόρερ...

Διαβάστε το στο Zougla

Σπανούλης: «Το πιο πιθανό να παίξω και του χρόνου, μόνο εγώ ξέρω πόσο έχω δουλέψει»!

Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε την ανάδειξη του σε αρχισκόρερ της EuroLeague και εξήγησε πως πιθανότατα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν.  

Διαβάστε το στο

Σπανούλης: «Το πιο πιθανό είναι να παίζω και του χρόνου»!

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια

Διαβάστε το στο onsports.gr

Σπανούλης: Ανακοίνωσε οτι θα παίξει και του χρόνου!

Είδηση έβγαλε ο Βασίλης Σπανούλης μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού […] The post Σπανούλης: Ανακοίνωσε οτι θα παίξει και του χρόνου! appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Σπανούλης: «Το πιο πιθανό είναι να παίξω και του χρόνου»

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του και στο κίνητρο που έχει. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Σπανούλης: "Το κίνητρό μου είναι να ξαναπάω στο Final 4, πιθανότατα θα παίξω και του χρόνου"

Η συμμετοχή στα playoffs και το Final Four της EuroLeague αποτελούν κίνητρο για τον Βασίλη Σπανούλη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μετά το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν απογοητευμένος με την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.«Αφήνει μια πικρή γεύση στο τέλος, γιατί θέλαμε τη νίκη. Με τέτοια άμυνα δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν, όχι τη Φενέρ. Δεν τα καταφέραμε, προχωράμε», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί μιλάμε για ομαδικό σπορ. Τους προπονητές μου, την διοίκηση, τον κόσμο που είναι δίπλα μου στα

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)