Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη»

13:14 - 12/02/2022

«Οι συμμαθητές μου αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ότι ήμουν εγγονή της», θυμάται η ηθοποιός.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Καζάκου για Τζένη Καρέζη: Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου - Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου

«Οι συμμαθητές μου αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ότι ήμουν εγγονή της», δηλώνει η ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου, με τρομάζει πολύ» (vid)

«Ήταν ωραίο και τρομαχτικό ταυτόχρονα. Με τρόμαξε όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, ότι για παράδειγμα μπορεί να βγω για ένα ποτό, να με βγάλουν μία φωτογραφία και αυτό να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου ή για να με εκθέσουν. Ίσως να με τρόμαξε επειδή από πολύ μικρή ήμουν στο φως της δημοσιότητας». «Οι γονείς μου χώρισαν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου»

Η Τζένη Καζάκου δήλωσε πως ο κόσμος αγκάλιασε τη σειρά, η οποία κρύβει πολλά κοινωνικά μηνύματα που θα έπρεπε να […] The post Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι» η Τζένη Καζάκου, η πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Η ηθοποιός δήλωσε πως ο κόσμος αγκάλιασε τη σειρά, η οποία κρύβει πολλά κοινωνικά μηνύματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν. Η Τζένη Καζάκου προέρχεται από μία καλλιτεχνική οικογένεια: οι γονείς της είναι η Το άρθρο Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Τζένη Καζάκου, πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Η ηθοποιός δήλωσε πως ο κόσμος αγκάλιασε τη σειρά, η οποία κρύβει πολλά κοινωνικά μηνύματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν. Η Τζένη Καζάκου προέρχεται από μία καλλιτεχνική οικογένεια: οι γονείς της είναι η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τζένη Καζάκου – «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου»

Η Τζένη Καζάκου προέρχεται από μία καλλιτεχνική οικογένεια: οι γονείς της είναι η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ενώ παππούδες της είναι ο Κώστας... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζένη Καζάκου – «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου»

Διαβάστε το στο spoilers

Τζένη Καζάκου: "Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου"

"Οι γονείς μου χώρισαν πολύ καλά και το διαχειρίστηκαν πολύ καλά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Σε ποια χώρα της ΕΕ εγκαταλείπουν περισσότεροι νέοι την εκπαίδευσή τους; Το παράδοξο της Ελλάδας

Ο θάνατος στο γήπεδο: Το ποδόσφαιρο του Ισημερινού κάτω από την ομηρία της Μαφίας

Τι αλλάζει στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ – Πόσο αυξάνονται

Τσάμπι Αλόνσο: Η σκιά της κρίσης, η πίεση του πάγκου και το βλέμμα του «Μπερναμπέου»

Γιάννης Σμαραγδής: «Με πολέμησαν τα παράκεντρα, λες κι έκανα ταινία για τον Ατατούρκ»

Μάικλ Τζάκσον, Μπιλ Κλίντον, Μικ Τζάγκερ: Αυτά είναι μεταξύ άλλωn τα καινούργια πρόσωπα στα αρχεία Έπσταϊν