Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι και εγώ με τη δύναμή μου»
16:34 - 12/02/2022
Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι και εγώ με τη δύναμή μου»
12/02/2022
Η Ιρίνα Μπέγκου έβαλε δύσκολα στη Μαρία Σάκκαρη, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης επικρατώντας 2-1 της Ρουμάνας.
Η Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα χαρακτήρισε το παιχνίδι υψηλού επιπέδου, ενώ δήλωσε έκπληξη από τη δύναμη που βγάζει στο κορτ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της:
Για τον αγώνα: "Το τένις που παίξαμε ήταν σε υψηλό επίπεδο, κάποιες φορές και εγώ νιώθω ότι εκπλήσσω τον εατυτό μου με την δύναμη που έχω για να συνεχίσω".
Για την αντίπαλό της: "Έχει κάνει μεγάλες νίκες απέναντι σε δυνατές τενίστριες. Παίζει το καλύτερό της τένις στο τουρνουά. Εντυπωσ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σάκκαρη: «Κάποιες φορές εκπλήσσω τον εαυτό μου με τη δύναμη που έχω»
Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στη δύναμη που έδειξε κατά τη διάρκεια του νικηφόρου με την Μπέγκου στην Αγία Πετρούπολη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως εκπλήσσεται με τον εαυτό της κάποιες φορές. Η Ιρίνα Μπέγκου δυσκόλεψε τη Μαρία Σάκκαρη, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης επικρατώντας 2-1 της Ρουμάνας. Στις ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: «Κάποιες φορές εκπλήσσω τον εαυτό μου με τη δύναμη που έχω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σάκκαρη: «Μερικές φορές ξαφνιάζομαι με την δύναμή μου»
Εξαντλημένη η Μαρία Σάκκαρη, δήλωσε… έκπληκτη από την αντοχή της στο ματς με την Μπέγκου.
Διαβάστε το στο Μαρία Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι με τη δύναμη που έχω για να συνεχίσω»
Μέχρι και η ίδια η Μαρία Σάκκαρη απόρησε για τα…
Διαβάστε το στο onsports.grΣάκκαρη: «Εκπλήσσομαι με τη δύναμη που έχω για να συνεχίσω»
Έκπληκτη με τα αποθέματα δύναμης που διαπίστωσε πως έχει δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη επί της Ιρίνα Μπέγκου και την πρόκριση στον τελικό...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι με τη δύναμη που έχω για να συνεχίσω»
Διαβάστε το στο spoilersΣάκκαρη: «Εκπλήσσομαι με τη δύναμη που έχω για να συνεχίσω»
Έκπληκτη με τα αποθέματα δύναμης που διαπίστωσε πως έχει δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη επί της Ιρίνα Μπέγκου και την πρόκριση στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης. «Το τένις…
Διαβάστε το στο politik.gr