Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι και εγώ με τη δύναμή μου»

16:34 - 12/02/2022

Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι και εγώ με τη δύναμή μου» 12/02/2022 Η Ιρίνα Μπέγκου έβαλε δύσκολα στη Μαρία Σάκκαρη, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης επικρατώντας 2-1 της Ρουμάνας. Η Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα χαρακτήρισε το παιχνίδι υψηλού επιπέδου, ενώ δήλωσε έκπληξη από τη δύναμη που βγάζει στο κορτ. Αναλυτικά οι δηλώσεις της: Για τον αγώνα: "Το τένις που παίξαμε ήταν σε υψηλό επίπεδο, κάποιες φορές και εγώ νιώθω ότι εκπλήσσω τον εατυτό μου με την δύναμη που έχω για να συνεχίσω". Για την αντίπαλό της: "Έχει κάνει μεγάλες νίκες απέναντι σε δυνατές τενίστριες. Παίζει το καλύτερό της τένις στο τουρνουά. Εντυπωσ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Σάκκαρη: «Κάποιες φορές εκπλήσσω τον εαυτό μου με τη δύναμη που έχω»

Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στη δύναμη που έδειξε κατά τη διάρκεια του νικηφόρου με την Μπέγκου στην Αγία Πετρούπολη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως εκπλήσσεται με τον εαυτό της κάποιες φορές. Η Ιρίνα Μπέγκου δυσκόλεψε τη Μαρία Σάκκαρη, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης επικρατώντας 2-1 της Ρουμάνας. Στις ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: «Κάποιες φορές εκπλήσσω τον εαυτό μου με τη δύναμη που έχω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σάκκαρη: «Μερικές φορές ξαφνιάζομαι με την δύναμή μου»

Εξαντλημένη η Μαρία Σάκκαρη, δήλωσε… έκπληκτη από την αντοχή της στο ματς με την Μπέγκου.

Διαβάστε το στο

Μαρία Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι με τη δύναμη που έχω για να συνεχίσω»

Μέχρι και η ίδια η Μαρία Σάκκαρη απόρησε για τα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι με τη δύναμη που έχω για να συνεχίσω»

Έκπληκτη με τα αποθέματα δύναμης που διαπίστωσε πως έχει δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη επί της Ιρίνα Μπέγκου και την πρόκριση στον τελικό... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι με τη δύναμη που έχω για να συνεχίσω»

Διαβάστε το στο spoilers

Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι με τη δύναμη που έχω για να συνεχίσω»

Έκπληκτη με τα αποθέματα δύναμης που διαπίστωσε πως έχει δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη επί της Ιρίνα Μπέγκου και την πρόκριση στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης.  «Το τένις…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)