Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: «Δεν θα δεχθώ μείωση ποινής, θα τα φέρω όλα τούμπα εγώ, η μάνα της Ελένης»
10:12 - 14/02/2022
Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, την ώρα που αναβιώνει στο Εφετείο η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της κόρης της. «Η ζωή του κάθε δολοφονημένου παιδιού, που υφίσταται τα πάνδεινα μέχρι να το αποτελειώσουν, να το εξουθενώσουν και να το πετάξουν ζωντανό από τα βράχια είναι 16 χρόνια και δεν ξέρουμε αν εκτίσουν αυτή την […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Δεν θα δεχθώ μείωση της ποινής, light δολοφονία δεν υπάρχει
Να μην μειωθούν οι ποινές των δολοφόνων του παιδιού της ζητά με πόνο ψυχής η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με δηλώσεις της έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, όπου εκδικάζεται…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΞεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: «Δεν θα δεχθώ μείωση ποινής, θα τα φέρω όλα τούμπα εγώ, η μάνα της Ελένης»
Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: «Δεν θα δεχθώ μείωση ποινής, θα τα φέρω όλα τούμπα εγώ, η μάνα της Ελένης» Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, την ώρα που αναβιώνει στο Εφετείο η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της κόρης της. «Η ζωή του κάθε δολοφονημένου παιδιού, που υφίσταται τα πάνδεινα μέχρι να το αποτελειώσουν, να το […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr