Όταν καταγγέλων του Λιγνάδη είχε αναφερθεί στον Σάκη Ρουβά
11:38 - 14/02/2022
Ενα από τα τέσσερα πρόσωπα που είχαν καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη, είχε μιλήσει τον περασμένο Απρίλιο στην εκπομπή Special Report και στον Τάσο Τέλλογλου. Τότε, ο Αλί είχε αναφερθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του και στον Σάκη Ρουβά. «Μετά από λίγες ημέρες, με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Λιγνάδης και μου έστειλε μήνυμα στο Facebook. […]
The post Όταν καταγγέλων του Λιγνάδη είχε αναφερθεί στον Σάκη Ρουβά appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Λιγνάδης: Ένας από τους καταγγέλλοντες είχε αναφέρει τον Σάκη Ρουβά
Στην εκπομπή «Special Report» είχε μιλήσει πριν από λίγους μήνες, ένας από τους άντρες που κατήγγειλαν και υπέβαλαν μήνυση στον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό.
Τότε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΌταν ένας από αυτούς που κατήγγειλαν τον Λιγνάδη είχε μιλήσει για τον Σάκη Ρουβά (βίντεο)
Ένας από τους τέσσερις που κατήγγειλαν και μήνυσαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, είχε μιλήσει τον περασμένο Απρίλιο στο Special Report και τον Τάσο Τέλλογλου. Τότε, ο Αλί είχε αναφερθεί και στον Σάκη Ρουβά. «Μετά από λίγες ημέρες, με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Λιγνάδης και μου έστειλε μήνυμα στο facebook. Μου είπε πότε θα ξαναβρεθούμε να μιλήσουμε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr