Σπανούλης: «Ήρθε η ώρα που θα έδινα εγώ βραβεία αντί να τα πάρω»
12:12 - 14/02/2022
Ο Βασίλης Σπανούλης παρέδωσε το βραβείο του MVP του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, στον Λούκα Μαρτίνες της Φλαμένγκο μετά τη νίκη της επί της Μπούργος στον τελικό...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σπανούλης: «Ήρθε η ώρα που θα έδινα εγώ βραβεία αντί να τα πάρω»
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Σπανούλης: «Ήρθε η ώρα που αντί να πάρω, δίνω τα βραβεία»
Ο Έλληνας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ παρέδωσε το βραβείο του MVP του Διηπειρωτικού Κυπέλλου και έκανε δηλώσεις Πιο συγκεκριμένα ο Σπανούλης είπε: Για το γεγονός ότι ενώ κάποτε έπαιρνε βραβεία,…
Διαβάστε το στο politik.grΒΙΝΤΕΟ - Σπανούλης: «Θα ερχόταν κι η ώρα που θα έδινα εγώ ένα βραβείο αντί να πάρω - Στόχος της FIBA να αναπτυχθεί παντού το μπάσκετ»
ΒΙΝΤΕΟ - Σπανούλης: «Θα ερχόταν κι η ώρα που θα έδινα εγώ ένα βραβείο αντί να πάρω - Στόχος της FIBA να αναπτυχθεί παντού το μπάσκετ»
14/02/2022
Με αφορμή το γεγονός ότι παρέδωσε το βραβείο του MVP του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε χιουμοριστικά και ρεαλιστικά το γεγονός ότι πλέον παραδίδει βραβεία αντί να τα λαμβάνει, ενώ πρόσθεσε πόσο σημαντικό έργο κάνει η FIBA στη διάδοση του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το γεγονός ότι ενώ κάποτε έπαιρνε βραβεία, τώρα παρέδωσε ένα: «Ήρθε η ώρα που θα γινόταν κι αυτό. Αισθάνομαι χαρούμενος που το παρέδωσα στον Μαρτίνεθ, επειδή το άξιζε και ήταν μία πολύ ωραία στιγμή».
Για
Διαβάστε το στο filathlos.gr