Σπανούλης: «Ήρθε η ώρα που θα έδινα εγώ βραβεία αντί να τα πάρω»

12:12 - 14/02/2022

Ο Βασίλης Σπανούλης παρέδωσε το βραβείο του MVP του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, στον Λούκα Μαρτίνες της Φλαμένγκο μετά τη νίκη της επί της Μπούργος στον τελικό... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σπανούλης: «Ήρθε η ώρα που θα έδινα εγώ βραβεία αντί να τα πάρω»

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Σπανούλης: «Ήρθε η ώρα που αντί να πάρω, δίνω τα βραβεία»

Ο Έλληνας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ παρέδωσε το βραβείο του MVP του Διηπειρωτικού Κυπέλλου και έκανε δηλώσεις Πιο συγκεκριμένα ο Σπανούλης είπε: Για το γεγονός ότι ενώ κάποτε έπαιρνε βραβεία,…

Διαβάστε το στο politik.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Σπανούλης: «Θα ερχόταν κι η ώρα που θα έδινα εγώ ένα βραβείο αντί να πάρω - Στόχος της FIBA να αναπτυχθεί παντού το μπάσκετ»

ΒΙΝΤΕΟ - Σπανούλης: «Θα ερχόταν κι η ώρα που θα έδινα εγώ ένα βραβείο αντί να πάρω - Στόχος της FIBA να αναπτυχθεί παντού το μπάσκετ» 14/02/2022 Με αφορμή το γεγονός ότι παρέδωσε το βραβείο του MVP του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε χιουμοριστικά και ρεαλιστικά το γεγονός ότι πλέον παραδίδει βραβεία αντί να τα λαμβάνει, ενώ πρόσθεσε πόσο σημαντικό έργο κάνει η FIBA στη διάδοση του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για το γεγονός ότι ενώ κάποτε έπαιρνε βραβεία, τώρα παρέδωσε ένα: «Ήρθε η ώρα που θα γινόταν κι αυτό. Αισθάνομαι χαρούμενος που το παρέδωσα στον Μαρτίνεθ, επειδή το άξιζε και ήταν μία πολύ ωραία στιγμή». Για

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη