Δεν δικαιολογείται η αισιοδοξία στις σχέσεις με τα Σκόπια

12:42 - 14/02/2022

Σκόπια: Ο νέος Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ντίμιταρ Κοβάτσεφσκι σκορπά χαμόγελα προς την ελληνική πλευρά και αναλαμβάνει να λύσει τα καυτά προβλήματα του κράτους του. Έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε επιφυλακτικοί. Εξηγώ γιατί: Στα μέσα Ιανουαρίου η Εθνική Ομάδα Χάντμπολ των Σκοπίων εμφανίσθηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την ονομασία στη φανέλα να γράφει: Μακεδονία. Υποτίθεται ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δένδιας: Η Ελλάδα δεσμεύεται να ενισχύσει τις σχέσεις της με την Αφρική

Μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, σε διαδικτυακή εκδήλωση στο πλαίσιο του 7ου Επιχειρηματικού Φόρουμ ΕΕ-Αφρικής 2022, ο κ. Δένδιας ανέφερε ακόμη πως η χώρα μας έχει πραγματοποιήσει απτά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Ως απτή απόδειξη αλληλεγγύης προς τους Αφρικανούς εταίρους μας, τόνισε ο κ. Δένδιας, «η Ελλάδα έχει προσφέρει σχεδόν 5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων, είτε διμερώς […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Να υπερασπιστούμε την Ιστορία: Δεν δικαιολογείται η αισιοδοξία στις σχέσεις με τα Σκόπια

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΛΕΒΑ* Ο νέος Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ντίμιταρ Κοβάτσεφσκι

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Δένδιας: Η Ελλάδα δεσμεύεται να ενισχύσει τις σχέσεις της με την Αφρική

Δένδιας: Η Ελλάδα δεσμεύεται να ενισχύσει τις σχέσεις της με την Αφρικήvdounis Mon, 14/02/2022 - 17:20

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο