Δήμος Λαυρεωτικής: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν απογραφεί

14:58 - 14/02/2022

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δεν έχουν απογραφεί ακόμα ότι από αύριο Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 και έως την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, από τις 9 π.μ. έως 7 μ.μ. μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα ή να προσέλθουν στα Δημοτικά Καταστήματα ή τα ΚΕΠ του Δήμου Λαυρεωτικής για να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο otavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απογραφή 2021: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν απογραφεί – Το βίντεο με τις οδηγίες της ΕΛΣΤΑΤ

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η πλειονότητα των πολιτών και κατοίκων της χώρας έχουν ήδη απογραφεί, επιλέγοντας κατά βάση να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά, και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου και επεξεργασίας των συλλεχθέντων στοιχείων.

Διαβάστε το στο in.gr

Απογραφή 2021: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν απογραφεί - Το βίντεο με τις οδηγίες της ΕΛΣΤΑΤ

Ξεκινά η τρίτη και τελευταία φάση της Απογραφής Πληθυσμού 2021Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Απογραφή 2021: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν απογραφεί – Το βίντεο με τις οδηγίες της ΕΛΣΤΑΤ

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η πλειονότητα των πολιτών και κατοίκων της χώρας έχουν ήδη απογραφεί, επιλέγοντας κατά βάση να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά, και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου και επεξεργασίας των συλλεχθέντων στοιχείων.

Διαβάστε το στο tovima

Απογραφή: Άρχισε η γ΄ φάση - Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν απογραφεί

Ξεκίνησε σήμερα η τρίτη και τελευταία φάση της συλλογής δεδομένων στο πλαίσιο της «Απογραφής Πληθυσμού- Κατοικιών 2021». Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ η διαδικασία θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Απογραφή πληθυσμού: Ξεκινά η 3η φάση - Τι πρέπει να κάνετε όσοι δεν έχετε απογραφεί [Βίντεο]

Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε την 3η και τελευταία φάση της συλλογής των δεδομένων της "Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η 3η Φάση Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών – Τι να κάνετε όσοι δεν έχετε απογραφεί

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει την τρίτη και τελευταία φάση της συλλογής των δεδομένων της «Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021». Κατά τη χρονική περίοδο από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, όσοι δεν μπόρεσαν, για οποιονδήποτε λόγο, να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά ή να απογραφούν από τον Απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης, θα έχουν τη δυνατότητα να απογραφούν είτε ηλεκτρονικά είτε διά ζώσης. Το άρθρο Η 3η Φάση Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών – Τι να κάνετε όσοι δεν έχετε απογραφεί εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Απογραφή 2021: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν απογραφεί – Το βίντεο με τις οδηγίες της ΕΛΣΤΑΤ

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η πλειονότητα των πολιτών και κατοίκων της χώρας έχουν ήδη απογραφεί, επιλέγοντας κατά βάση να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά, και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου και επεξεργασίας των συλλεχθέντων στοιχείων. Την έναρξη της τρίτης και τελευταίας φάσης της συλλογής των δεδομένων της «Απογραφής Πληθυσμού- Κατοικιών 2021», από σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 και έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Σε αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να απογραφούν είτε ηλεκτρονικά είτε διά ζώσης όσοι δεν μπόρεσαν, για οποιονδήποτε λόγο, να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά ή από τον απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης. Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η [

Διαβάστε το στο lamianow.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Τι να κάνετε όσοι δεν έχετε απογραφεί

3 η Φάση Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών – Τι να κάνετε όσοι δεν έχετε απογραφεί Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει την τρίτη και τελευταία φάση της συλλογής των δεδομένων της «Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021». Πιο συγκεκριμένα, κατά τη χρονική περίοδο από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, όσοι δεν μπόρεσαν, για οποιονδήποτε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

3η Φάση Απογραφής Πληθυσμού - Κατοικιών: Τι να κάνετε όσοι δεν έχετε απογραφεί

Δείτε αναλυτικά

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Η απογραφή πληθυσμού ολοκληρώνεται – Τι να κάνετε όσοι δεν έχετε απογραφεί

3η Φάση Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών: Τι να κάνετε όσοι δεν έχετε απογραφεί   Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει την τρίτη και τελευταία φάση της συλλογής των δεδομένων της «Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021». Πιο συγκεκριμένα, κατά τη χρονική περίοδο από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, όσοι δεν μπόρεσαν, για […] The post Η απογραφή πληθυσμού ολοκληρώνεται – Τι να κάνετε όσοι δεν έχετε απογραφεί appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ otavoice.gr

Μεσσήνη: Με εντατικούς ρυθμούς υλοποιούνται, τα έργα στην 8η Επαρχιακή οδό

Στην συνάντηση δημάρχων στην Πάτρα, ο Διονύσης Μπέλτσος- Η πρόσκληση Παπαστεργίου

Δήμος Καβάλας: Εγκαίνια της 28ης Έκθεσης KAVALA EXPO 2022

Γέφυρα του Κερτς: Για τρομοκρατική ενέργεια μιλούν οι Ρώσοι – Κίεβο: “Αυτή είναι μόνο η αρχή”

Προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις αύριο (9/10) για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Διήμερο Συνέδριο με θέμα «Εναλλακτικός και Βιώσιμος Τουρισμός στη Θεσσαλία»