Νόβακ Τζόκοβιτς: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής – Θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να εμβολιαστώ»
08:42 - 15/02/2022
Διατεθειμένος να πληρώσει κάθε τίμημα για τα πιστεύω του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αμετανόητος Νόβακ Τζόκοβιτς: Θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να εμβολιαστώ
Δεν είναι αντιεμβολιαστής, αλλά αν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού γίνει υποχρεωτικό ώστε να μπορεί να συμμετέχει σε τουρνουά, τότε ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Και να θυσιάσει όχι μόνο το 21ο Grand Slam αλλά και την καριέρα του προκειμένου να μην εμβολιαστεί. Σε μια μεγάλη συνέντευξη στο BBC, την πρώτη ... Περισσότερα
To άρθρο Αμετανόητος Νόβακ Τζόκοβιτς: Θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να εμβολιαστώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τζόκοβιτς: Δεν είμαι αντιεμβολιαστής – Θα θυσιάσω τρόπαια αν με υποχρεώσουν να εμβολιαστώ
Στην αποκάλυψη ότι δεν θα συμμετάσχει σε μελλοντικά Grand Slam αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο για τον κοροναϊό, προχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Όπως ο ίδιος δήλωσε προτιμά να χάσει τα μελλοντικά τρόπαια του τένις παρά να αναγκαστεί να κάνει εμβόλιο κατά της Covid. Ο 34χρονος κορυφαίος Σέρβος τενίστας βρέθηκε στο προσκήνιο […]
Διαβάστε το στο Νόβακ Τζόκοβιτς: Αν απαιτείται να εμβολιαστώ, θα θυσιάσω τρόπαια
Έτοιμος να θυσιάσει τρόπαια αν τον αναγκάσουν να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό δηλώνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που σπάει τη σιωπή του μετά το θρίλερ με την απέλασή του από την Αυστραλία και τον αποκλεισμό του από το Australian Open. Σε συνέντευξή του στο «BBC», ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό του και τόνισε ότι θα επέλεγε να μην παίξει σε μελλοντικά τουρνουά εάν απαιτείται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. «Ναι, αυτό είναι το τίμημα που είμαι διατεθειμένος να πληρώσω», τόνισε αρχικά στο «BBC» και συνέχισε λέγοντας: «Ποτέ δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού. Καταλαβαίνω ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, όλοι προσπαθούν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να χειριστούν αυτόν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤζόκοβιτς: Αν απαιτείται να εμβολιαστώ, θα θυσιάσω τρόπαια
Σε συνέντευξή του στο «BBC», ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό του και τόνισε ότι θα επέλεγε να μην παίξει σε μελλοντικά τουρνουά εάν απαιτείται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. «Ναι, αυτό είναι το τίμημα που είμαι διατεθειμένος να πληρώσω», τόνισε αρχικά στο «BBC»...
The post Τζόκοβιτς: Αν απαιτείται να εμβολιαστώ, θα θυσιάσω τρόπαια appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grMας δουλεύει ο Τζόκοβιτς: Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, αλλά θα θυσιάσω τρόπαια αν μού πούνε να εμβολιαστώ!
Αμετανόητος για τη στάση του εμφανίστηκε ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΤζόκοβιτς: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, αλλά θα θυσιάσω τρόπαια αν με υποχρεώσουν να εμβολιαστώ!»
Διατεθειμένος να χάσει κι άλλα τουρνουά τένις, αν τον υποχρεώσουν να εμβολιαστεί, δηλώνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας μίλησε στο BBC σπάζοντας τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά την απαγόρευση συμμετοχής του στο Αυστραλιανό Open και την απέλασή του από τη Μελβούρνη επειδή δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. «Δεν ήμουν ποτέ […]
The post Τζόκοβιτς: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, αλλά θα θυσιάσω τρόπαια αν με υποχρεώσουν να εμβολιαστώ!» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΤζόκοβιτς: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να κάνω το εμβόλιο»
Αν και δεν αποκλείει να το κάνει στο μέλλον, ο σέρβος τενίστας ξεκαθαρίζει στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά το άδοξο τέλος της συμμετοχής του στο Australian Open και την απέλασή του από την Αυστραλία, ότι αρχή του να αποφασίζει τι κάνω στο σώμα του είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ερχεται όμως το Ιndian Wells...
The post Τζόκοβιτς: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να κάνω το εμβόλιο» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΤζόκοβιτς: Δεν είμαι αντιεμβολιαστής – Θα θυσιάσω τρόπαια αν με υποχρεώσουν να εμβολιαστώ
Στην αποκάλυψη ότι δεν θα συμμετάσχει σε μελλοντικά Grand Slam αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο για τον κοροναϊό, προχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Όπως ο ίδιος δήλωσε προτιμά να χάσει τα μελλοντικά τρόπαια του τένις παρά να αναγκαστεί να κάνει εμβόλιο κατά της Covid. Ο 34χρονος κορυφαίος Σέρβος τενίστας βρέθηκε στο προσκήνιο […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΤζόκοβιτς: Έσπασε τη σιωπή του για την Αυστραλία - «Θυσιάζω τρόπαια αν με υποχρεώνουν να εμβολιαστώ»
Νόβακ Τζόκοβιτς: Τη σιωπή του για τα όσα έγιναν στην…
Διαβάστε το στο onsports.grΣυνεχίζεται το «έργο» με τον Τζόκοβιτς: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο, θα θυσιάσω τρόπαια αν χρειαστεί»
Στην αποκάλυψη ότι δεν θα συμμετάσχει σε μελλοντικά Grand Slam αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο για τον κοροναϊό, προχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΝόβακ Τζόκοβιτς: Καλύτερα να θυσιάσω τρόπαια, παρά να κάνω το εμβόλιο
Ο Τζόκοβιτς τονίζει ότι δεν είναι αντιεμβολιαστής, ωστόσο, δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί
Διαβάστε το στο mononews.grΤζόκοβιτς: Θα θυσιάσω τρόπαια αν με υποχρεώσουν να εμβολιαστώ
«Αλλά πάντα υποστήριζα την ελευθερία να επιλέγεις τι βάζεις στο σώμα σου».
Το άρθρο Τζόκοβιτς: Θα θυσιάσω τρόπαια αν με υποχρεώσουν να εμβολιαστώ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΤζόκοβιτς: Δεν είμαι κατά του εμβολίου, αλλά θα θυσιάσω τα τρόπαια παρά να αναγκαστώ να το κάνω
Την πρώτη του συνέντευξη μετά την απέλασή του από την Αυστραλία λίγο πριν από την έναρξη του Australian Open έδωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στην οποία είπε πως προτιμά να χάσει μελλοντικά τρόπαια,…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΝ.Τζόκοβιτς: «Θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να κάνω το εμβόλιο»
Ο κορυφαίος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να μην υποκύψει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και ότι προτιμά να χάσει τρόπαια, παρά να ενδώσει.
Σε μια μεγάλη συνέντευξη στο BBC, την πρώτη μετά τα όσα έγιναν με τη μη συμμετοχή του στο Australian Open και την απέλασή του από την Αυστραλία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού: θα θυσιάσει τρόπαια αλλά δεν θα εμβολιαστεί.
«Δεν είναι αντιεμβολιαστής αλλά θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να κάνω το εμβόλιο». Αυτός είναι ο τίτλος του BBC στη συνέντευξη του Νόβακ Τζόκοβιτς και η ουσία της συνέντευξης του Νο1 τενίστα στον κόσμο.
Ζήτησε να μην τον συνδέουν με το κίνημα των αντιεμβολιαστών
Διαβάστε το στο pronews.grΝόβακ Τζόκοβιτς: Θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να εμβολιαστώ
Δεν είναι αντιεμβολιαστής, αλλά αν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού γίνει υποχρεωτικό ώστε να μπορεί να συμμετέχει σε τουρνουά, τότε ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Και να θυσιάσει όχι μόνο το 21ο Grand Slam αλλά και την καριέρα του προκειμένου να μην εμβολιαστεί. Σε μια μεγάλη συνέντευξη στο BBC, την πρώτη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝόβακ Τζόκοβιτς: Δεν είμαι αντιεμβολιαστής – Θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να εμβολιαστώ
Διατεθειμένος να πληρώσει κάθε τίμημα για τα πιστεύω του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Για όσα διαδραματίστηκαν στην Αυστραλία με την συμμετοχή του...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νόβακ Τζόκοβιτς: Δεν είμαι αντιεμβολιαστής – Θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να εμβολιαστώ
Διαβάστε το στο spoilers«Βόμβες» Τζόκοβιτς: «Θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να εμβολιαστώ!»
«Βόμβες» Τζόκοβιτς: «Θα θυσιάσω τρόπαια αν με αναγκάσουν να εμβολιαστώ!»
15/02/2022
Διατεθειμένος να χάσει κι άλλα τουρνουά τένις, αν τον υποχρεώσουν να εμβολιαστεί, δηλώνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας μίλησε στο BBC σπάζοντας τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά την απαγόρευση συμμετοχής του στο Αυστραλιανό Open και την απέλασή του από τη Μελβούρνη επειδή δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
«Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού, αλλά πάντα υποστήριζα την ελευθερία της επιλογής για το τι θα βάζεις στο δικό σου σώμα», τόνισε ο Σέρβος τενίστας, ενώ ερωτηθείς αν θα θυσίαζε τη συμμετοχή του σε Grand Slam όπως το Γουίμπλεντον και το Γαλλικό Open γ
Διαβάστε το στο filathlos.gr