Βασίλης Σπανούλης: O διεθνής Τύπος υποκλίνεται στον "Θρύλο της EuroLeague"

10:24 - 03/01/2020

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αφού είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague, με τον διεθνή Τύπο να υποκλίνεται στα κατορθώματα του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Σπανούλης : Θα λέμε πως ζήσαμε στην εποχή του

Θα λέμε στα εγγόνια μας πως ζήσαμε στην εποχή του τεράστιου Βασίλη Σπανούλη! Του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα στη νεότερη εποχή, ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών

Διαβάστε το στο tanea.gr

Βασίλης Σπανούλης: 24 παίκτες και προπονητές υποκλίνονται στον πρώτο σκόρερ της Euroleague

Στα 37 του χρόνια, ο Βασίλης Σπανούλης ανήκει στο πάνθεον της Ευρώπης και αποτελεί έναν εκ των «θρύλων» της, όσο κι αν εκείνος...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βασίλης Σπανούλης: 24 παίκτες και προπονητές υποκλίνονται στον πρώτο σκόρερ της Euroleague

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο πάνθεον της ιστορίας...

Διαβάστε το στο news.gr

Βασίλης Σπανούλης: Το TOP-10 του στην EuroLeague (vid)

Tα «καυτά» καθοριστικά τρίποντα του Σπανούλη στα Final Four κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ, τα buzzer-beater και οι έξοχες ασίστ του. Η EuroLeague τα υποκλίθηκε στον «βασιλιά» της. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Βασίλης Σπανούλης: 24 παίκτες και προπονητές υποκλίνονται στον Λαρισαίο πρώτο σκόρερ της Euroleague

Στα 37 του χρόνια, ο Βασίλης Σπανούλης ανήκει στο πάνθεον της Ευρώπης και αποτελεί έναν εκ των «θρύλων» της, όσο κι αν εκείνος υποστηρίζει πως «αυτή η λέξη είναι μεγάλη, εγώ προσπαθώ να είμαι η καλύτερη εκδοχή μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μετά τις πρωτιές στις κατηγορίες του συστήματος […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)