Κούρτιτς: «Είμαι οπαδός της Αταλάντα, χωρίς αμφιβολία θα περάσει τον Ολυμπιακό»
14:34 - 15/02/2022
Κούρτιτς: «Είμαι οπαδός της Αταλάντα, χωρίς αμφιβολία θα περάσει τον Ολυμπιακό»
15/02/2022
Σε ιταλικό ΜΜΕ μίλησε ο Γιασμίν Κούρτιτς για τη μέχρι τώρα πορεία του με τον ΠΑΟΚ αλλά και τις προσεχείς μάχες της πρώην ομάδας του, Αταλάντα, με τον Ολυμπιακό στο Europa League.
Για το παρατσούκλι που του έχουν δώσει στον ΠΑΟΚ, ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υποστήριξε στη Gazzetta Dello Sport πως: «Αυτό το παρατσούκλι μου το έδωσαν μετά από μια εκτέλεση φάουλ που έγινε γκολ στο παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα (σ.σ. το γκολ με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο). Δεν έχω παράπονο στον ΠΑΟΚ, όλα πάνε πάρα πολύ καλά και για μένα και για όλη την ομάδα. Δεν αρχίσα
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούρτιτς: »Δεν έχω αμφιβολία ότι η Αταλάντα θα αποκλείσει τον Ολυμπιακό»
Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος, Γιάσμιν Κούρτιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του Αταλάντα και εξέφρασε την πίστη ότι οι «μπεργκαμάσκι» θα καταφέρουν να νικήσουν και να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε το στο Κούρτιτς: “Δεν έχω αμφιβολία ότι η Αταλάντα θα αποκλείσει τον Ολυμπιακό”
Ο Γιασμίν Κούρτιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Αταλάντα. Συνέντευξη στην “Gazzetta dello Sport” παραχώρησε ο Γιασμίν Κούρτιτς. Αφορμή για αυτήν αποτέλεσαν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Αταλάντα, αφού γνωρίζει καλά και τις δύο ομάδες. Ο μέσος τους ΠΑΟΚ […]
The post Κούρτιτς: “Δεν έχω αμφιβολία ότι η Αταλάντα θα αποκλείσει τον Ολυμπιακό” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr