Ιστορική ομιλία στην Αυστριακή Βουλή: «Είμαι τρομοκρατημένος φέρνετε τον κινεζικό κομμουνισμό με την εντολή εμβολιασμού»

20:00 - 15/02/2022

Ο ηγέτης του Αυστριακού Κόμματος Ελευθερίας (Freiheitliche Partei Österreichs, FPÖ) Herbert Kickl εκφώνησε μια ιστορική ομιλία από το  βήμα του Αυστριακού Κοινοβουλίου(Βundesrat) καταδικάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να κινηθεί ανοιχτά προς τον κομμουνισμό φέρνοντας το  «κινεζικό κοινωνικό μοντέλο», «Με αυτόν τον εμβολιασμό, κυρίες και κύριοι, προετοιμάζεται ο δρόμος για τον ολοκληρωτισμό στην Αυστρία. Δεν είναι τίποτα άλλο από την εισαγωγή του κομμουνισμού υγείας», λέει ο βουλευτής και συνεχίζει: «Είναι μια σκληρή ειρωνεία της ιστορίας ότι για να καταπολεμήσουμε έναν κινεζικό ιό, εισάγουμε το κινεζικό κοινωνικό μοντέλο στην Αυστρία, το οποίο χαρακτηρίζεται από πολλά πράγματα, αλλά όχι από ε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιστορική ομιλία στην Αυστριακή Βουλή: «Είμαι τρομοκρατημένος φέρνετε τον κινεζικό κομμουνισμό με την εντολή εμβολιασμού»

Ο ηγέτης του Αυστριακού Κόμματος Ελευθερίας (Freiheitliche Partei Österreichs, FPÖ) Herbert Kickl εκφώνησε μια ιστορική ομιλία [...] The post Ιστορική ομιλία στην Αυστριακή Βουλή: «Είμαι τρομοκρατημένος φέρνετε τον κινεζικό κομμουνισμό με την εντολή εμβολιασμού» appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις