Ερμής Θεοχαρόπουλος: Συγκινεί η αδερφή του 21χρονου που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα – «Εκείνο το πρωί μου είπες…»

14:34 - 16/02/2022

Ερμής Θεοχαρόπουλος: Συγκινεί η ανάρτηση του Γιάννη Θεοχαρόπουλου, πατέρα του αδικοχαμένου Ερμή που έχασε τη ζωή του σε δύσβατη χαράδρα στα Τζουμέρκα την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου. Σε ένα βίντεο πέντε λεπτών απεικονίζονται ο Ερμής και η αδελφή του Κατερίνα σε όμορφες στιγμές από την κοινή τους ζωή. Στο κείμενο, που... The post Ερμής Θεοχαρόπουλος: Συγκινεί η αδερφή του 21χρονου που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα – «Εκείνο το πρωί μου είπες…» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η αδερφή του 21χρονου Ερμή που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

«Εκείνο το πρωί μου είπες...»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]