Σκωτία: «Πράσινο φως» για τον εμβολιασμό παιδιών 5 έως 11

14:42 - 16/02/2022

Παιδιά από 5 ως 11 ετών θα ξεκινήσει να εμβολιάζει κατά του κορωνοϊού η Σκωτία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Στέρτζον, καθώς συμφώνησε με τις συστάσεις βρετανών συμβούλων για τα εμβόλια.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός – Σκωτία: Ξεκινά ο εμβολιασμός των παιδιών 5 ως 11 ετών

Η Σκωτία θα αρχίσει τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού στα παιδιά από 5 ως 11 ετών, ανακοίνωσε σήμερα η πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Στέρτζον. Η Κοινή Επιτροπή Εμβολιασμών και Ανοσοποίησης συμβουλεύει και τα τέσσερα έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου για την εκστρατεία εμβολιασμού και μέχρι στιγμής όλα έχουν ακολουθήσει τις συστάσεις της. “Παρότι ακόμη δεν έχει ... Περισσότερα To άρθρο Κορονοϊός – Σκωτία: Ξεκινά ο εμβολιασμός των παιδιών 5 ως 11 ετών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κορωνοϊός: Η Σκωτία ξεκινά τον εμβολιασμό παιδιών 5 έως 11 ετών

Η Σκωτία θα αρχίσει να εμβολιάζει κατά του κορωνοϊού τα παιδιά από 5 ως 11 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Στέρτζον, η οποία συμφώνησε με τις συστάσεις βρετανών συμβούλων για τα εμβόλια. 

Διαβάστε το στο real.gr

Σκωτία: Ξεκινά ο εμβολιασμός των παιδιών 5-11 ετών

Η Σκωτία θα αρχίσει να εμβολιάζει κατά του κορονοϊού τα παιδιά από 5 ως 11 ετών

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κορωνοΐός: «Ναι» στον εμβολιασμό των παιδιών από 5 έως 11 ετών λέει η Σκωτία

Το «πράσινο φως» δίνει η Σκωτία στον εμβολιασμό σε παιδιά από 5 ως 11 ετών όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Στέρτζον, καθώς συμφώνησε με τις συστάσεις βρετανών συμβούλων για τα εμβόλια. «Παρόλο που ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί, είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι η κυβέρνηση της Σκωτίας έχει δεχτεί τις συστάσεις τις Επιτροπής για εμβολιασμό των παιδιών από 5 ως 11 ετών. Θα δεχτούμε αυτή τη συμβουλή και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία παράδοσης των προμηθειών», ανέφερε στο Twitter η κ. Στέρτζον.   Σημειώνεται ότι η Κοινή Επιτροπή Εμβολιασμών και Ανοσοποίησης συμβουλεύει και τα τέσσερα έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου για την εκστρατεία εμβολιασμού και μέχρι στιγμής όλα έχουν ακολ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σκωτία-Κορωνοϊός: Ξεκινά ο εμβολιασμός των παιδιών από 5 έως 11 ετών

Η Σκωτία θα αρχίσει να εμβολιάζει κατά του κορωνοϊού τα παιδιά από 5 ως 11 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Στέρτζον, η οποία συμφώνησε με τις συστάσεις βρετανών συμβούλων για τα εμβόλια. Η Κοινή Επιτροπή Εμβολιασμών και Ανοσοποίησης συμβουλεύει και τα τέσσερα έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου για την εκστρατεία εμβολιασμού και μέχρι στιγμής όλα έχουν ακολουθήσει τις συστάσεις της. "Παρότι ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η κυβέρνηση της Σκωτίας έχει δεχτεί τις συστάσεις τις Επιτροπής για εμβολιασμό των παιδιών από 5 ως 11 ετών. Θα δεχτούμε αυτή τη συμβουλή και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία παράδοσης των προμηθειών", ανέφερε στο Twitter η Στέρτζον

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Συναλλαγές με POS: Πώς θα μειωθούν οι προμήθειες – Ποιους αφορά το μέτρο

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα νέα ρεκόρ στην Titan και οι φήμες για το άλμα στην Τεχνική Ολυμπιακή

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Το Δημόσιο καθυστερεί τις πληρωμές στους κατασκευαστές

Αλέξης Πατέλης στη «Ν»: Οι αξιολογήσεις «τρώγονται» γιατί χαμηλώνουν το κόστος δανεισμού και βοηθάνε στην ανάπτυξη

Intrakat: Περαιτέρω βελτίωση μεγεθών για το 2024 βλέπει η διοίκηση του Ομίλου

Διάβαζε αναγγελίες θανάτου. Και ανακάλυψε τη δημογραφική επιστήμη