Η Μητρόπολη Σουηδίας για την εκδημία του Μητροπολίτου πρ. Αμασείας κυρού Παύλου

18:20 - 16/02/2022

Η Ιερά Μητρόπολις Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυίας, μετ’ αισθημάτων της κατ’ άνθρωπον θλίψεως, αγγέλλει την κοίμησιν του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Αμασείας κυρού Παύλου, όστις επί τεσσαράκοντα έτη διεποίμανεν ευόρκως την Ιεράν Μητρόπολιν Σουηδίας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυίας κ. Κλεόπας, ευθύς ως επληροφορήθη την κοίμησιν του προκατόχου του κυρού Παύλου, ενημέρωσε σχετικώς το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρισάγιο στο Φανάρι για τον μακαριστό πρώην Αμασείας κυρό Παύλο

Σήμερα, ο Σεβ. Πατριαρχικός Επίτροπος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ τέλεσε τρισάγιο στο Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ανδρέου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Αμασείας κυρού Παύλου (Μενεβίσογλου), ο οποίος εκοιμήθη χθες σε ηλικία 87 ετών. Το άρθρο Τρισάγιο στο Φανάρι για τον μακαριστό πρώην Αμασείας κυρό Παύλο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την εκδημία του Μητροπολίτη πρώην Αμασείας Παύλου

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο μετά λύπης αναγγέλλει την εκδημία του Μητροπολίτη πρώην Αμασείας Παύλου. Το άρθρο Το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την εκδημία του Μητροπολίτη πρώην Αμασείας Παύλου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο