Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Δεν ήρθα για να κάνω τη μασκότ δίπλα στο διάβολο

13:24 - 03/01/2020

H Μίλαν παρουσίασε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο 38χρονος Σουηδός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Μίλαν με το Νο 21, δεν χρειαζόταν ιδιαίτερες συστάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μίλαν παρουσίασε Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν ήρθα για να κάνω τη μασκότ δίπλα στο διάβολο»

H Μίλαν παρουσίασε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο 38χρονος Σουηδός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Μίλαν με το Νο 21, δεν χρειαζόταν ιδιαίτερες συστάσεις. Άλλωστε, στη Μίλαν τον γνωρίζουν όλοι πολύ καλά από την προηγούμενη θητεία του (2010-2012). «Δέχθηκα περισσότερες προτάσεις στα 38 μου χρόνια από ό,τι όταν ήμουνα 28.… Read more » The post Η Μίλαν παρουσίασε Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν ήρθα για να κάνω τη μασκότ δίπλα στο διάβολο» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν ήρθα για να κάνω τη μασκότ δίπλα στο διάβολο»

H Μίλαν παρουσίασε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο 38χρονος Σουηδός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Μίλαν με το Νο 21, δεν χρειαζόταν ιδιαίτερες συστάσεις. Άλλωστε, στη Μίλαν τον γνωρίζουν όλοι πολύ καλά από την προηγούμενη θητεία του (2010-2012). «Δέχθηκα περισσότερες προτάσεις στα 38 μου χρόνια από ό,τι όταν ήμουνα 28. Όταν […]

Διαβάστε το στο glocal.gr

Ιμπραΐμοβιτς: "Δεν ήρθα για να κάνω τη μασκότ δίπλα στο διάβολο"

Η Μίλαν παρουσίασε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο 38χρονος Σουηδός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Μίλαν με το Νο 21, δεν χρειαζόταν ιδιαίτερες συστάσεις. Άλλωστε, στη Μίλαν τον γνωρίζουν όλοι πολύ καλά από την προηγούμενη θητεία του (2010-2012). «Δέχθηκα περισσότερες προτάσεις στα 38 μου χρόνια από ό,τι όταν ήμουνα 28. Όταν έφυγα από τη Μίλαν, το έκανα χωρίς τη θέλησή μου. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, δεν ήρθα εδώ για να είμαι μασκότ δίπλα στο διάβολο. Πώς θα είμαι με τους νέους; Θα είμαι πολύ πιο κακός» ανέφερε ο διάσημος Σουηδός. «Μετά το τελευταίο παιχνίδι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: "Δεν ήρθα για να κάνω τη μασκότ δίπλα στο διάβολο"

H Μίλαν παρουσίασε τον 38χρονο Σουηδό

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Αυτό είναι το πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου, σύμφωνα με ερευνητές

Χαρακόπουλος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να παραμείνει υπηρέτης του ανθρώπου

Ιταλός ΥΠΕΞ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο: «Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν»

Κυψέλη: Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο αδερφών που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Χειροπέδες σε υποδιευθυντή ΔΟΥ, ελεγκτές, υπάλληλο και λογιστή

Ζέσταμα κινητήρα όταν έχει κρύο: Μύθος ή αλήθεια;