«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου – Ήθελα να κάνω τραπέζι στα παιδιά μου όπως παλιά» – Συγκλονίζει η μαρτυρία της γιαγιάς
09:30 - 18/02/2022
Συγκλονίζει μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN η ηλικιωμένη που το απόγευμα του Σαββάτου πήγε σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl στο Ίλιον και έκλεψε κάποια προϊόντα, τοποθετώντας τα μέσα στην προσωπική της τσάντα τα οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, κόστιζαν συνολικά περίπου 30 ευρώ....
The post «Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου – Ήθελα να κάνω τραπέζι στα παιδιά μου όπως παλιά» – Συγκλονίζει η μαρτυρία της γιαγιάς appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η τραγική ιστορία της γιαγιάς που έκλεψε τρόφιμα: «Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου – Ήθελα να κάνω τραπέζι στα παιδιά μου όπως παλιά»
Συγκίνηση και οργή προκαλεί η ιστορία της γιαγιάς από το Ίλιον που πήγε σε ένα σούπερ μάρκετ έκλεψε τρόφιμα και παρά τις αντιδράσεις της ασκήθηκε δίωξη. Τα τρόφιμα, λίγο κρέας και τυρί, κόστιζαν περίπου 30 ευρώ και η ηλικιωμένη, μιλώντας στην τηλεόραση του Open, είπε πως τα ήθελε για να κάνει ένα τραπέζι στα παιδιά […]
Διαβάστε το στο irafina.gr«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου» – Συγκλονίζει η μαρτυρία της ηλικιωμένης που έκλεψε τρόφιμα (VIDEO)
Συγκλονίζει μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN η ηλικιωμένη που το απόγευμα του Σαββάτου πήγε σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Ίλιον και έκλεψε κάποια προϊόντα, τοποθετώντας τα μέσα στην προσωπική της τσάντα τα οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, κόστιζαν συνολικά περίπου 30 ευρώ.
«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, όλο αυτό είναι ανάξιο. Είχα πεθυμήσει να πάρω δύο – τρία κιλά κρέας, να φωνάξω τα παιδάκια μου να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά. Ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χεράκια μου όπως παλιά.
Πήγα μέχρι το ράφι, τα είδα και έφυγα και ο διάολο με γύρισε πίσω. “Άντε βρε”, λέω, “πάρε να κάνεις στα παιδάκια σου ένα φαΐ. Έχω πρόβλημα με ένα δάνειο.
Διαβάστε το στο grtimes.gr