Kρήτη - κακοποίηση 11χρονου κοριτσιού: Προφυλακίστηκε ο 58χρονος θείος της που κατηγορείται
16:02 - 18/02/2022
Την πόρτα Δικαστικού Μεγάρου Νεάπολης πέρασε σήμερα το πρωί ο 58χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης ανιψιάς του και απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή.
Ο δικηγόρος του 58χρονου Διονύσης Βέρρας μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA ανέφερε ότι ο πελάτης του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.
Η υπόθεση που αποκάλυψε το Creta24, έφτασε στη δικαιοσύνη, αφού η ανήλικη βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει στην δασκάλα της τα όσα φρικτά βίωνε στα χέρια του θείου της, ο οποίος είχε και την κηδεμονία της.
Σε βάρος του 58χρονου έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις αλλά και διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος αφού στην κατοχή του βρέθηκε όπλο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρήτη - Κακοποίηση 11χρονης: Προφυλακίστηκε ο 58χρονος θείος της
Διαβάστε το στο