Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν αφήνω να μαθευτούν κάποια πράγματα εάν δεν υπάρχει λόγος»

16:10 - 18/02/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν την Παρασκευή ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη ο νικητής του Survivor 2017 δήλωσε πόσο προσεχτικός είναι στο να δημοσιοποιεί στιγμές της καθημερινότητάς του. «Δεν αφήνω να μαθευτούν κάποια πράγματα εάν δεν υπάρχει λόγος. Με το που ξεκίνησε η προβολή μου από τον καιρό του Survivor μέχρι και […] The post Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν αφήνω να μαθευτούν κάποια πράγματα εάν δεν υπάρχει λόγος» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν ήξερα γιατί να μου δοθούν αυτά τα χρήματα, χωρίς να γνωρίζουν την επιτυχία του εγχειρήματος

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς «Ντάνος» όπως έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν συμμετείχε στο Survivor το οποίο και κέρδισε. «Καθοδηγητής είναι το ένστικτό μου. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός γιατί κάποια πράγματα επικοινωνούνται. Είμαστε άνθρωποι που θα κάνουμε και λάθη. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω δείξει ότι θα τολμήσω κάτι καινούριο» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (18/02). Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στην ενασχόληση του με την υποκριτική. «Ήταν απότομο, αποφάσισα να το κάνω αυτό δουλεύοντας ταχύρρυθμα πάνω στον ρόλο, με απόλυτο σεβασμό στον χώρο και τους επαγγελματίες του»

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»