Απαγωγή στο Ντράφι: Κραυγή απόγνωσης από τη μητέρα του επιχειρηματία

07:34 - 19/02/2022

Αμείωτη παραμένει η αγωνία για τον επιχειρηματία από το Ντράφι που απήχθη στα τέλη Δεκεμβρίου 2021, με την οικογένειά του να βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς δεν υπάρχει κανένα νέο για την τύχη του. Μάλιστα, η μητέρα του εξέφρασε την έντονη ανησυχία της και μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έκανε έκκληση στους απαγωγείς να επικοινωνήσουν με την οικογένεια για να τους πουν ότι ο 40χρονος επιχειρηματίας είναι καλά και να βρουν μία λύση. «Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απαγωγή στο Ντράφι: Κραυγή απόγνωσης από τη μητέρα του επιχειρηματία

Η αγωνία στην οικογένεια του 40χρονου επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων στο Μενίδι και πατέρα δύο μικρών παιδιών, έχει χτυπήσει «κόκκινο»...

Διαβάστε το στο Zougla

Πικέρμι: Απαγωγή στο Ντράφι – Στο “κόκκινο” αγωνία για την τύχη του επιχειρηματία

Η αγωνία στην οικογένεια του 40χρονου επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων στο Μενίδι και πατέρα δύο μικρών παιδιών, έχει χτυπήσει κόκκινο. Έχουν περάσει κοντά δύο μήνες από την ημέρα που έπεσε στα χέρια των απαγωγέων του και δεν υπάρχει κανένα νέο για την τύχη του. Η μητέρα του Όλγα, αφήνει μία κραυγή απόγνωσης. Κάνει έκκληση ανθρωπιάς στους […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας